Admit it, you love us ♥ becuse we love u ♥


Dagen som varit

Vaknade till klockan nio och började göra mig i ordning för att åka till poikki. Åkte dit vid tio och red ut en sväng barbacka. Åkte hem efter att ha släppt ut honom igen. Åkte till festivalen med Isabelle och Sara. Dom for hem efter ett tag så jag var där ensam till fyra innan jag gick till min moster. La mig och sov på soffan innan jag gick till festivalen igen. Kollade på Loreen med min kusin och sedan åkte vi en karusell. Kollade omkring och köpte även lite thaimat. Gick runt och kollade på olika kläder med mera. Köpte inget och sen gick vi och kollade på Veronica Maggio. Åkte aladin och åkte hem.  Ska gå och sova snart så jag orkar upp imorgon.
//Alma

Hiss♥♥

Allt finns på hööks!
/Alma

fyra blandade bilder från Pajala

//Lowa
 
 
 

Kiruna festivalen

nån som vill gå?
Alma

Outfit


/Alma

Hemma

Jag har kommit hem för nån timma sedan. Släppte foxy på betet med Sillen, cindy och Tira och alla trivdes bra tillsammans.
Just nu gosar jag med tova och har det bra.
Ska sova ganska länge imorgon och åka och rida ut foxy, äntligen.
Och även gå på kiruna festivalen med min vackra kusin.
Puss
Alma

Kiruna festivalen

Har varit på Kiruna festivalen, därav uppdateringen! Men det här får bli det sista inlägger för mig på 2 veckor såklart kommer  några tidinställda annars så blir det tomt för min del! Ha det bra! 
 
Såg bland annat Norlie & KKV och Sean Banan ;)
 
//Lowa
 

tävlar du

vad tävlar du i? Tävlar du ofta? Hur många rosetter har du? :)
//Lowa

Hemfärd

Sitter i bilen igen på väg hem. Veckan har varit super bra och alla har varit så snälla!
Återkommer när jag kommit hem! :)
//Alma

D.i.s.s.

Mm, alltså måste jag ens säga nåt?
//Lowa

A CHANCE TO LOVE IS SO UNPLANNED


fredag

Okej , det är fredag idag, dan före jag åker. Dan började med att jag stack ut på en jogging tur i 30 min, och ska ge er ett litet tips bara, spring inte med tom mage! Jobbigt blev det! Och nu ska jag duscha och fixa lite i mitt rum och göra tidinställda innan jag åker till min morfar som fyller 70 år idag. Senare på kvällen blir det KF med vänner innan jag går hem tidigt och hoppar i säng!
 
Kan berätta lite om vad som kommer hända imorgon. Kl 07 så åker vi mot Luleå, och det tar ca 4 timmar så vi är där ca 11. Vårat flyg till Turkiet går först 16.55 så jag vet inte vad vi gör innan ett typ. För vid 13/14 så måste vi ju checka in osv. Så landar jag i Turkiet kl 23 svensk tid och då är den 12 turkisk tid.
//Lowa

Dagen

Dagen, hur den ser ut, så står det tävlingar på schemat!
Håll tummarna för mig! :)
 

frågestunden

Känns inge bra att göra er besvikna och det men nu är det nämligen så att jag inte har en möjlighet att träffa Alma innan jag åker till Turkiet, därför måste jag tyvärr, svara på frågorna enskilt och i ett inlägg ist för ett video inlägg, eftersom jag inte hinner hålla på att tjorva med det och ladda upp. Jag åker på lördag och måste packa och en massa, jag är ledsen men så blev det! Men det kommer komma fler möjligheter helt klart! Så förlåt mig, men mer chanser kommer komma!
 
Moa Kauppila
 
*snöstorm i juli eller all snö smält med sol i december?
 
SV; Blir helt klart, all snö smält med sol i december, eftersom jag gillar sommaren mycket mera och snöstorm i juli känns väldigt trist, vad snön borta i december gör ju också det iförsig..
 
Tina
 
Vill någon av er jobba med hästar? :)
 
SV; Nu kanske jag gör er lite besvikna, men nej. Jag vill inte "jobba" med hästar när jag blir stor, men jag vill ha hästar som min "fritidshobby". Jag känner om jag börjar jobba med hästar tycker jag kanske det inte är kul längre och slutar helt, så hellre en fritidshobby för mig helt klart!
 
Wilma Lageholm
 
Vilken sport skulle ni gå i förutom ridning ?:)
Vad är det högsta ni hoppat?:)
 
 
SV; Om jag inte ridit hade jag nog velat gå i... mmh asså det här blev svårt.. kanske i friidrott? Vet faktiskt inte, kommer inte på någon nu om jag ska vara ärlig!
 
Ja eftersom jag är dressyrryttare så har jag inte hoppat så himla mycket men jag har faktiskt hoppat 80-85 cm! Hade gärna börja hoppa lite mera också, och lite högre om jag ska vara ärlig! :)
 
 
Amanda
 
Hur länge har du ni ridit? :D
 
SV; Jag har ridit i ca 7 år så jag började alltså när jag var 7 år :)
 
 
Smilla
 
Hur många gånger har bi ramlat av (hästen)?
Hur många hästar har ni skött och vilka var de?
Snyggaste hästmärket?
 
SV; Ojoj jag har tappat räkningen men om man säger att vi ska ramla av 100 gånger så har jag kanske 80 gånger kvar, så typ ca 20 stycken tror jag :)
 
Jag har skött tidigare Royal Demarco som då ägdes av Eva, skötte även ett tag medans hans nuvarande ägare äger honom Anki. Sen har jag ju även skött klubbisar som tex Holger, Fonzie (vita) och Mansanto. Kommer inte på någon mer men kan helt klart vara nån jag glömt!
 
Snyggaste hästmärket, mm det tycker jag är ganska svårt att svara på såhär. Jag har inte en och så tycker jag många hästmärken är fina. Men kan säga att en av mina favoriter är i alla fall schockemöhle :)
 
Cassandra
 
Gillar ni dip dye på håret? Puss
 
SV; Jag själv har aldrig använt det, men sett det på några andra och jag tycker helt klart det är snyggt! Så ja blir svaret på frågan! :)
 
 
Blev inte jätte många frågor att svara på men bättre än inga och här har ni svaren för min del , tack för frågorna! :)
 
//Lowa
 

dagen

Har varit på KF en sväng,  åkte en karusell med Agnes, Celine och Faith och sen så gick vi bara runt och kollade läget typ. Sparar ju till Turkiet så det blir inte mycket att åka och slösa för mig utan jag håller hårt i börsen och slösar i Turkiet ist. Men ska faktiskt köpa "godisremmar" som jag kommer ha till att äta på flygplatsen och kanske flyget ser ju ;)
 
Var förresten ner till stallet och provade pannbandet och det passade perfekt! Så det var ju super bra i alla fall. Vad ska jag göra nu då, jo fortsätta med tidinställda åt er och så sen blir det att packa och städa rummet. Ska försöka springa idag också, sprang ju igår med pappa och Faith så ser väl om jag får med pappa eller någon annan :) 
 
//Lowa

KL ridbyxor

Grymt snygga vita, KL byxor. Love, love , love! 
//Lowa

true

Never stop. Reality will come after you. 
 
 
 

//Lowa

klart

Okey nu har jag gjort några tidinställda men har många kvar ändå! Men som sagt det kommer INTE komma varje dag, och när det kommer så kommer det komma endast 1 inlägg. Alma håller i bloggen under tiden och hon kommer klara det galant ;) Så nu ska jag faktiskt göra några tidinställda till idag eftersom jag sticker på KF snart och sen så får jag fortsätta på kvällen att fixa tidinställda. Har mycket att göra både idag och imorgon så det blir lite stressigt men ska försöka hinna allt! :)
 
 
//Lowa

tordsdag

Godmorgon!
 
Idag är det torsdag och i Kiruna har vi det alla längtar till året om, KF (Kiruna Festivalen) från idag till söndag. Då kommer artister hit och några är typ Loreen, Norlie & KKV , Sean Banan och en massa andra. Ska väl försöka gå på festivalen idag och imorgon, på lördag sticker jag ju (Y). Så nu ska jag sätta mig ner och göra en massa tidinställda som måste räcka över tiden som jag är borta, Alma kommer hålla i bloggen när jag är borta så jag kommer inte göra tidinställda till varje dag! Och så blir det typ 1 inlägg den dagen, för det är inte det lättaste att göra tidinställda för 2 veckor...
//Lowa

Hell yea!



bildredigering

Kolla vilken skillnad en  bildredigering kan göra! Och det här var endast med hjälp av Instagram så , ja ni vet ju..
 
//Lowa

passa på!

//Lowa

<3

I'm at a payphone trying to call home
All of my change I spent on you
Where have the times gone
Baby it's all wrong, where are the plans we made for two?
//Lowa

därför

Hehe asså oj. Har glömt bort bloggen igen! Men det är väl så sommarlov och man har bättre för sig. Men ärligt talat så stressar jag lite nu, måste packa en massa, hinna äta, umgås med vänner, blogga, sova, städa osv, det blir lite mycket i längden och det får tyvärr bli bloggen som är lidande. Men sånt händer ska försöka bättra på mig dem sista dagarna om det går, måste iaf göra några tidinställda åt er!
Så sorry sorry men där har ni förklaringen! :)
//Lowa

JW hjälm

Vad tycker ni om den här hjälmen? Den var ju helt okej, men inget jag kanske hade köpt. Men dem som är stora JW fans kanske älskar den, vad vet jag? :) Helt okej men inte min stil riktigt!
 
Finns att köpa HÄR för 2599:-
 
 
//Lowa

Foxy

 
Tänkte uppdatera lite status om Foxy, han mår jätte bra. i början var han lite orolig.
Nu går det jätte bra. Puss på er bananer :*
//Alma
 

Showjumpin or Dressage?

vs.

onsdag

Ny morgondag. Onsdag alltså. Vad händer idag då? Jo idag SKA jag åka till stallet snabbt och prova ett täcke och pannband på Daphne, men gör det senare eftersom det är ridläger på KRK. Idag blir det att packa, springa snabbt på stan, städa rummet och så ska jag mest troligt umgås med någon hoppas jag :) Nu ska jag göra klart iordning mig för att sen äta lunch på stan med mamma , Smilla och Viveka. Tidinställda kommer komma upp!
 
//Lowa

Godnatt

Det här får bli det sista inlägget för idag. Nu tänker jag fortsätta att titta på filmen och mysa på innan jag går och lägger mig! Så Godnatt får man väl säga ;)
 
//Lowa

självförtroende

Det här med att kunna berömma sig själv-en av det viktigaste sakerna vi kan göra, men oftast håller tyst om. Många skriver om det här så nu tänkte faktiskt jag ta också och skriva om det. Alla verkar ha så svårt att säga det här är jag bra på, det här är jag duktig på. Oftast så håller man tyst om sånt och varken säger det eller skriver det.
 
Jag själv är en person som har väldigt svårt att "berömma" mig själv. Såklart kan jag ju tänka nu var du duktig Lowa, och sånt där. Men vi tar ridningen som exempel nu. Det är väldigt sällan och nästan aldrig som jag säger/skriver att jag är duktig på det och det. Nästan aldrig, och det vet ni ju som läst bloggen. det är inte ofta jag sitter och säger det där är faktiskt jag duktig på.
 
Men samtidigt får det ju inte gå till en överdrift och det kanske är det vi är rädda för. I stället för att säga på ett sätt som inte innebär skrytande eller något sånt så kanske vi håller tyst för att det är lättare?
 
Jag vet att just DU är duktig på någon speciellt sak, duktigare än någon annan. Jag vet att just DU är duktigare än mig på något eller rent ut sagt flera saker! Och jag vill att just DU ska veta att du kan ge beröm till dig själv eftersom just DU är duktig på något.
 
Sen måste faktiskt kompisarna vara stöttande ibland och jag tycker ALLA mina vänner är stöttande och ger mig beröm om jag gör något bra eller om de tycker jag är bra på det. Vad får jag ut av det då? Jo en bättre självkänsla och förtroende hos mina vänner. Jag älskar alla mina vänner och jag berömmer dem också!
 
Så vet du vad jag tycker du ska göra nu? Just när du läst klart denna mening? Ge dig beröm för nåt bra du gjort. Du kommer må bra efteråt, få större självförtroende för dig själv och mycket bättre självkänsla! Prova jag lovar det ger resultat!
 
Nu ska jag ge 5 exempel på vad jag tycker JAG är duktig på , vad jag tycker jag kan bra. Sen kommer det komma också en jag tycker jag borde förbättra.
 
Jag är duktig på att..
  • Rida mjukt, spänner mig sällan
  • vara noga och petig
  • springa (tycker jag har bra springsteg)
  • uppfatta texter och ta till mig
  • lära mig snabbt, ger inte upp och försöker alltid!
Jag behöver förbättra mig på att...
  • prata mer, är väldigt blyg av mig
  • ha lite mer tålamod
  • våga mer, testa nya saker
  • gå och lägga mig tidigare :P
  • ägna mer tid åt Daphne också
Där är dem, både bra och dåligt , så bevisa för dig själv, du har båda dåliga och bra sidor det är bara att fatta det.
 
Vi är bara människor.
 
//Lowa

joggat

Faith hängde inte med och joggade, men man stannade inte hemma för det utan joggade ensam med Harry. Sprang ca 4-5km och ni alla vet ju hur skönt det är efteråt, benen har mjölksyra och man sätter sig i gräset och pustar ut. Helt klart mödan, streatchade dirket efteråt också, jag är ju som jag är stel som en pinne! :)
//Lowa

tisdag

Ojoj dagen har flugit förbi och jag har inte hunnit sätta mig framför datan och blogga. Vi började med att gå till Loussa toppen, (kändes i vaderna kan jag säga!) och sen så gick vi midnattsolstigen hem. Var en bra träning med en promenad 1 h och 40 min. Sen fortsatte vi att vara med varandra och tittade på film och spelade kubb. Så därför har jag inte haft någon tid. 
 
Ikväll ska även jag och Faith sticka ut och jogga en liten sväng, uppdaterar med senare! :)
//Lowa

schabrak

Här har vi schabrak som jag gillar starkt! Jag gillar färger och sen är dem ju hur snygga som helst! Hade kunnat skaffa in alla fast, grymt snygga, WOW nästan! Vad tycker du? :)
//Lowa

JW

Snygga benskydd från JW´s kollektion. Vita, snygga, stilenkla, bra köp. Passar till hoppningen utmärkt och säkert till den vardagliga ridningen, dressyren är kanske lite mindre passande, men man kan helt klart ha dem såklart! :)

Stövlar vs. Shortchaps

Vad väljer ni Stövlar vs. shortchaps?
Jag väljer stövlar eftersom jag gillar stödet av dem och så vidare.
//Alma

wild and crazy

Nu ska ni få höra kanske något nytt men som mina vänner vet om. Jag är ju lite Wild And Crazy så idag ska jag och tre fina vänner gå upp på Luossavaara toppen, äta något där uppe och sen gå ner på baksidan! Ska bli skojj, och minst sagt så är det super bra träning, tar som bara den i vaderna! Har gjort några tidinställda som kommer upp till er under dagen ;)
//Lowa

Morgondagen

Tittade nyss på en film med familjen, tro det eller ej men den var svensk och BRA! Inte ofta jag tycker svenska filmer är bra, men för engångs skull så var den bra och man skrattade mycket. Så tummen upp för den! Imorgon blir det att jag åker till stallet en snabbis för att prova pannbandet på Daphne, det är storlek cob och hennes huvud är litet så lite orolig är jag.. Men  förhopppningsvis sopassande det och det gör ju inget om det är litee för stort, så hoppas hoppas! Pannbandet är grymt snygg så hade varit vädlshit synd om det inte passade, annars kommer jag förstora hennes huvud så det blir större. Haha Skojjar men ändå det ska minsann passa! Jag skafp det att passa ;D lite hur min morgondag kommer se ut ;)
 
//Lowa
 
 
 
 
 
 
 

checka in mina nya Iphone skal som kommer snart!

Blev nöjd med mina köp för engångskull! Vad tycker ni, är ett stort fan av USA men man måste kanske visa också att man e svensk? Och sen måste man ju ha ett skal som "skyddar" bättre! :) Och skärmskydd är ju ett måste! 
 
//Lowa

klockan 8

Nu har alla åkt hem och man kan ta sig till datorn och bara känna lugnet, fick ett strass pannband b.la och nu håller jag på att beställa Iphone skal ;) Slänger in en hiss och diss också, inlägget blev helt konstig och när jag publicerade först så kom bara en mening med? Hoff, jobbigt, men nu kommer lite fler inlägg!!
 
//Lowa

Dagen

Hej hej igen! Köpte in ett par solglasögon , fake Ran Banenen eftersomFerm är typ 100 ggr billigare fick det bli fake ist :) nu kommer alldeles strax släkten så bloggar mer senare efteråt, mysigt mysigt förresten har jag bakat världens godaste tårta!! Woppaaa!! :D bloggar från mobilen just nu har inte tillgång till datan så därför kommer gammal bild! 
 
//Lowa
 

Hiss eller diss

Hissar dessa ridbyxor från HV polo. Men dom är speciella så alla gillar dem inte.
Hade lätt kunnat ha sådana(utan bältet). De kostar 1 500. Vad tycker ni?
//Alma

Måndag

Godmorgon läsare! Vaknade för en timme sen nu och nu tänker jag gå på stan med några väldigt fina vänner, har mycket jag måste inhandla. Åker ju för gudsskull på lördag! Känns lite overkligt fast jag åker utomlands varje år.  Sen händer det väl inte så mycket mer, några släktingar som var i Turkiet när jag fyller år kommer och fira mig. Så ser min måndag ut idag! :)
//Lowa

Söndag kväll

Datorn laggade så mycket så småbilderna i menyn får jag fixa någon annan gång. Gick så himla segt så jag pallade inte att sitta kvar vid datorn. Nu tänker jag avnjuta resten av kvällen i soffan med tv:n , saknar min kille redan. Träffade han för några timmar sen men det känns som dagar men det kanske är så när jag inte kommer se han på länge... 
Gillade bilden så starkt! Har enömsades fler som jag måste visa er!!
 
//Lowa

ny design

Ursäkta att jag varit lite frånvarande från bloggen men ni kanske ser varför. Desginen är sprillans nu och sommarfräsch. Jag fixade den själv eftersom Alma och jag inte kommer ses på hela juni månad så vi gör en tillsammans ist i Juli månad. Så vad tycker ni om den då? :) Håller på att fixa bilderna och sånt nu så jag kommer vara frånvarande lite till.....
//Lowa

Dagarna i Kieksisvaara (Pajala)

Torsdag:  Vi kom först ner vid 23 tiden så det blev inte så mycket att göra. Hälsade på lite snabbt hos hästarna och sa hej till finaste Fonzie.
 
Fredag: Började med att jag var ute i stallet och mockade och fixade bland annat sopade osv. Tvättade vk+k och höll på med lite sånt där smått och gott. Sen ryktade jag en smutsig och sandig Fonzie! Och jag vet inte vart han har blivit så där sandig ifrån, moln kan jag säga att det var, moln. Höll på att fixa och lite sånt där åt hästarna och mös på bara sådär allmänt. Sen fixade jag ju till dem på kvällen osv och höll på att mysa.
 
Ridpass: Red även Fonzie, Smilla följde med på Proppen. Vi skrittade runt byn och sen gick endast jag och Fonzie till backen (en liten överförsbacke som vi brukar träna i) och red där i trav. Vi red upp och ner ca 5-6 gånger. Han kändes fin och lyssnade väldigt bra och var koncentrerad, inte sådär som han var förra året att han bara fokuserade på Lille Grå och stannade och höll på att gnägga osv, han var faktiskt väldigt fin! 
 
Lördag: Gjorde samma saker i stallet och ryktade såklart honom. Idag fotade jag även honom, bilder kommer längre ner i inlägget. Myste på och pussade i massor och fixade såklart på kvällen.
 
Ridpass: Skrittade runt byn ensam idag. Stannade på ängen och arbetade honom lite i trav,  mycket volt arbete. Han var pigg men inte spänd  som var skönt. Samma sak här som på fredagen han lyssnade väldigt bra på mina hjälper och arbetade på fint fint! Kanske var vid ängen 15-20 min så höll inte på så länge, men det är ju bete så ;)
 
Söndag: Fixade allt i stallet som kundes göra. Ryktade länge på prinsen, pussade och mös i massor. Sen sa man hejdå åt hästarna och satte sig i bilen påväg hem. Så det blev en kort dag i stallet, men hann iaf rykta och säga ordentligt hej då till finaste <3
 
Kommer inte vara i vanliga stallet nåmer under kommande veckor, eftersom stallet stänger snart och hästarna åker på bete. jag själv åker ju utomlands på lördag och sånt. Vet inte om jag kommer åka ner till Pajala nåmer under sommaren, men HOPPAS, HOPPAS att jag får träffa han lite mer under sommaren iaf!
//Lowa
 
 

flugmedel

Ett väldigt bra flugmedel (men som jag vill kalla det myggmedel) tycker jag är Absorbine Ultrashield. Fonzie har det och jag tycker det skyddar väldigt bra och man ser att det inte alls är lika mycket insekter runt hästarna i betet. Så om du funderar på ett myggmedel som är bra så kan jag rekommendera detta från Hööks för endast 269:-
//Lowa

Hööks

Vi har precis varit på hööks ochjag har köpt en hel del.
När jag får möjlighet s¨fotar jag bilder på sakerna!
//Alma

träns från hööks

Jagtycker egentligen att det här tränset är ursnyggt, lite vågat och så vidare. Men om jag hade haft häst så är det inget jag hade köpt- varför? Jo därför att hur lätt blir det då att alltid matcha osv, om man inte alltid vill ha ljusgrön outfit så klart.. Men jag gillar tränset starkt ändå, fast det är lite vågat och inget jag hade kunnat tänka mig att köpa.
 
Finns på Hööks för endast 389kr.
//Lowa

I bilen

Sitter nu i bilen och surrar med viktoria och stina! Så bjuder på bilder.
//Alma

söndag

Hehe kom inte på några bra tidinställda alls till idag men jag har gjort 2 två till iaf så ni får nöja er med det tills jag kommer hem. Vet inte när det blir men blir väl på em eller kvällen typ! Hoppas ni haft en bra helg och myst på som bara den mest troligt har jag ju gjort det iaf, med Fonzie, familjen osv. Mysigt värre! :D
//Lowa

Inköpslista (Hööks)

//Alma

Idag

Idag åker vi till Luleå. Ridlägret börjar imorgon men vi har långt att åka så vi åker redan idag.
Men det blir bra eftersom då hinner vi gå på Hööks som har söndagsöppet.
Vi ska åkta till stallet om nån timme.
//Alma

Hiss

Hissar dessa benskydd som är från Hööks.
Dom är kopierade av verdeus men ändå väldigt snygga.
En hiss till dem!
//Alma

pessoa schabrak

Vad tycker ni om pessao schabrak? Har lite olika värderingar eller vad man ska säga. Tycker vissa är jätte snygga och vissa mindre snygga. Så vad tycker du? :) De här är absolut inte några som jag skulle sätta på topp 10 listan om man säger så..
//Lowa
 
 
 

såpa

Vad använder ni för såpa till eran häst? Vi har iaf gul såpa som den heter, egentligen vet jag inte skillnaden på alla olika såpor men jag vet iaf att det finns grön såpa också. Vi har både i gel form och flytande, den här gel formen tycker jag är jätte rolig att tvätta med, det låter förmodligen sjukt det här men den är faktiskt rolig att hålla på med! Så där rolig form och jag vet inte, det där lät förmodligen helt sjukt men men! :p Haha  nä men då återgår vi till det vi pratade om;
 
Vilken såpa använder du?
//Lowa
 
 
 

fight

//Lowa

...

Allt blev fel. Allt blev helt jävla fucked up. Orden, låtarna, allt förklarar. Det som inte skulle hända.
 
 
 
//Lowa

jodopax

Det finns ju två sortser jodopax , en flytande och en mer gel liknande. Fonzie har den här gel liknande och jag kan säga att jag gillar den stort! Det behövs inte massa bomull och sånt utan man stryker på den med fingret bara och klart, dock tycker jag den är bättre till "mindre" sår och flytande till större sår. Men det är ju bara min åsikt, så vad tycker du? :)
//Lowa

hej hej

Vet ni det är grymt svårt att göra tidinställda ibland alltså! Men några per dag kommer iaf ut, typ 3-4 så får vi hoppas att Alma kan blogga bättre än vad jag kan! Sitter säkert och myser på i pajala med finaste hästen, hoppas det är bra väder alltså! (Y) Nä det här blev ett ointressant inlägg men det blev ett inlägg iaf, så nu får ni fortsätta att läsa vidare nu ska jag inte störa längre! Det stod verkligen tomt i huvudet när jag skrev det här inlägget...
//Lowa

DM tömmer lagret 60% rabatt

Passa på nu och handla av DM, 60% rabatt kan ju inte bli bättre! Så köp köp KÖP säger jag bara ;)
//Lowa

Stalljour

Idag har vi haft stalljour på morgonen. Vi fixade stallet innan nio och innan det släppte vi  ut hästarna.

Vi ska ha jour imorgon också fast på eftermiddagen.

Nu beger jag mig från datan för en stund ;)

//Alma


Imorgon dusch

Imorgon så ska jag ock agnes duscha Foxy. Han är dammig av hagen efter han har rullat sig. Och så måste han vara ren och fin innan ridlägret såklart!
//Alma

Jacson täcke

Två grymt snygga täcken! Tycker inte ni det, tyckte iaf att dem va super snygga, inte för mycket eller för tråkigt. Bra matchande färger, I like IT! Vad tycker ni hiss eller diss för dem? Dem såg ju ut att vara grymt sköna faktiskt, så där mysiga på nåt sätt :)
 
 
//Lowa

just don´t wanna lose you

I just don´t wanna lose you...♥
//Lowa

Nu sticker jag

Nu sticker jag från stan och åker till Pajala ist och avnjuter en helg med min fina vän/bästis Fonzie! Ni får ha det så bra, Inge mer uppdatering från mig idag utan det kommer imorgon och under helgen! Ha det! :)
 
//Lowa

duktig

Ja nu känner jag mig jätte duktig och har suttit och gjort en MASSA tidinställda till er under helgen. Dock så vet jag inte hur dagens uppdate kommer bli för mig för nu ska jag ut och klippa gräsmattan och sen måste jag duscha och packa, återkommer hoppas jag om jag hinner annars slänger jag väl in ett snabbinlägg från mobilen! :)
//Lowa

torsdag

Idag blir det en väldigt rolig dag då jag äntligen får se prinsen och vara med honom över helgen. Den där hästen alltså, tror aldrig jag älskat en häst lika mycket som honom! Känns som jag även behöver komma bort från stan också, dåligt väder hela sommaren osv, säger ju allt. Nä ska blir grymt kul och skönt!
 
Men nu måste jag fortsätta med att göra tidinställda, så ha det!
//Lowa

Träning

Känner mig ganska duktig och körde ett 30min pass på cross trainern så ska alldeles strax hoppa in i duschen! Känns alltid lika bra efter ett träningspass, och imorgon får jag ju träffa min snchugga prins som jag saknat extremt mycket under dessa dagar fast det inte ens gått en vecka, känner liksom att jag måste ha någon att krama berätta allt för liksom. Älskar er alla men om jag ska vara ärlig så älskar jag Fonzie lite mer ;) bjuder på en väldigt fin bild på världens finaste häst! <3
//Lowa

Daphne, hur blir det, frågor

Hur kommer det bli att tävla Daphne, vill jag tävla någon annan?
 
Har fått några såna frågor och nu tänkte jag (eftersom jag inte har något att blogga om) att jag skriver svaren!
 
Jag kan egentligen inte svara om hur det kommer bli att tävla Daphne (förhoppningsvis får jag ju det, men inget är 100% än) hon är ju ett sto som kan stressa upp sig lite för lätt ibland. Men oftast så går det ju väldigt bra för oss och vi kommer kämpa på bra tror jag och förhoppningsvis komma ganska långt tillsammans. Sen det här med tävlingsresultaten kanske inte kommer vara det bästa men hon är trots allt en klubbponny och inte min egna. Men jag tror faktiskt att vi kan komma långt och hon är verkligen en ponny som jag vill komma långt med. Daphne är en väldigt fin och glad ponny det enda som kanske är lite "jobbigare" är att hon lätt stressar upp sig i olika miljöer men man kanske kan få bort det tillslut eftersom hon inte tävlat allt för mycket om man säger så!
 
Nej, jag vill inte tävla någon annan. Kan faktiskt inte tänka mig någon annan, alla de andra klubbponnierna är inte kanske de bästa i dressyr och jag trivs med Daphne. Det skulle ju egentligen varit jag och Fox men efter allt som hänt kan jag faktiskt säga att den känns bra med Daphne och att jag absolut inte vill tävla någon annan än henne!
 
 
 
Daphne
 
C- ponny
Född 1996
Har Arab i sig sen vet jag inte kanske svenskt -----?

En glad men envis tjej, det gäller att komma på hennes punkter så funkar allt toppen! :)
 
//Lowa
 

tro

Vissa tror på gud, andra kärleken, vissa ödet. Vissa tror ingeting och tar allt som det kommer. Kärleken i första ögonkastet, det är en av de saker jag tror på.
//Lowa

ibland är det kloka ord

//Lowa

transport märke

Vad har ni för hästtransport? Fonzie har iaf umesläpet och den ser ut ungefär så här;
Vad har ni för en transport?
 
//Lowa

Fina bloggar!

Ni läsare som kommenterat, har jätte fina bloggar!
Sitter och läser varendas blogg. Jätte bra bloggar!
Ni kämpar verkligen med dom så creed till er
Alma

Sleep over

Inatt ska jag sova hos vikkan. Emilia kommer kanske också över en stund.
Hoppas det iallafall!
Puss på er gurkor! ♥
Alma

disco grimma

Vad tycker ni om Hööks "disco" grimmor jag tycker de är ganska söta ändå. Jag vet att Daphe har en rosa men jag gillar den bruna och blå jätte mycket eftersom jag inte är så stort fan av rosa ;) Vad tycker du?
//Lowa

avsked

Ojoj, åkte och hämtade dirket stallkläderna när jag vaknade och därför har jag inte hunnit blogga. Nu sitter jag iaf och myser på med Agnes den söta ungen<3 Verkligen en skön och härlig person! Sa även hejdå till Daphne idag eftersom jag inte kommer vara i stallet något mer under någon månad eftersom hästarna åker på grönbete och jag utomlands. Ska göra lite tidinställda här och där nu och fortsätta mysa, mer inlägg kommer under dagen, ha en bra dag!
 
//Lowa

kvällen

ojoj, ursäkta glömde bort er lite nu på kvällen. Satt nämligen och höll på iTunes till Iphonen och gissa om jag höll på att få psyk bryt! Datorn (som inte är denna) laggade som bara den och frös och jag vet inte ens vad den höll på med men länge tog det, irriterade! Blev inte något stall alls idag för mig, hämtar kläderna imorgon ist, när jag ändå ska packa till Pajala ingen idé att tvätta ínnan liksom...
//Lowa

flum inlägg

Dagen har varit fullspäckad! Men som tur gjorde jag ju några tidinställda så jag har faktiskt uppdaterat idag ändå ;) Duktig jag känner mig! skämta.. 
 
Men iaf nu är sommarjobbet klar,så det kanske blir att svänga ner en sväng till stallet för att hämta stallkläderna? Tror det men vet inte ännu får se om jag orkar och om jag har någon skjuts, för det regnar idag, har gjort det hela himla dagen...  Längtar till torsdag då jag får äntligen träffa min lilla sötnos , eller kanske stora? ;) Prop eller mer känd som Proppen, ni vet han, B-ponnyn som är 125cm som jag red. Det är han som står med Fonzie på bete så blir väl att säga lite hej till honom också. Hehe jag har tråkigt har ni märkt det, eftersom det här blev ett meningslöst inlägg och inte intressant men det blev ett inlägg iaf, och förhoppningsvis fattar ni lite av det :)
LÄNGTAR!
 

//Lowa

OBS; GLÖM EJ BORT FRÅGESTUNDEN

http://allroundhastarna.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment
http://allroundhastarna.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment
http://allroundhastarna.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment
http://allroundhastarna.blogg.se/2012/june/fragestund.html#comment

Fråga på , var inte blyga, allt svaras i ett videoinlägg. Ärliga svar och vi vill ha just DIN fråga, så kom igen nu fråga på! :)

/
/AH

favorit hästmärke

Tänkte fråga er (ännu engång?) Vilket erat favorti hästmärke är? Ni kommer få veta våra när vi svarar på frågestunden! :) Så kommentera in, vilket som är just "ditt" märke.

//Lowa

sporrar med bling på

Sporrar med bling bling på, snygg eller fult? Får en HISS av mig eftersom jag tycker det ser ganska coolt ut ändå!

//Lowa

Sovmorgon

Idag tog jag en rejäl sovmorgon! Sovit till nu och far vid halv två till stallet, tror jag.
Ska kolla när Agnes hoppar Foxy för Sofia för föörsta gången.
Filmar kanske litegranna också!
//Alma

tisdag

Godmorgon alla morgon trötta/pigga läsare! Idag väntar ännu en dag med sommarjobb, men förhoppningsvis den sista! :D Mest troligt inge stall idag heller om jag inte svänger förbi en sväng för att tömma det sista av skåpet men ser ju hur jag gör. Har iaf laddad med tidinställda så nu kör vi! Förresten lite kort information bara!

På torsdag kväll åker jag till Pajala och är borta där 2 dar? vet ej men nåt sånt, sen åker jag utomlands 30 juni i 2 veckor, så Alma kommer få hålla bloggen uppe så mycket som det går, självklart kommer jag göra tidinställda och blogga från mobilen då och då, men när jag är utomlands kanske det inte går suuper bra.. Men gör lite tidinställda lite här och där då! :)

//Lowa

In paradise


Ridläger?

På tal om ridläger, ska ni på något ridläger iår?
Eller ska ni ha sommar ponny eller liknande?
Jag, somsagt, ska till luleå med Foxy!:)
//Alma

med moa

Hoff, förlåt för sämst bloggning, var nämligen hos Moa i Poikki så kunde inte och hade inte möjligheten att blogga! Men nu är jag iaf hemma igen och bara chillar, nu blir det att göra tidinställda och pyssla med lite annat smått! Mer uppdatering påväg! :)

//Lowa

@Vikkans house

Ska sova över hos vikkan idag! /ALMA ;D

Hiss

Hissar detta snygga shockemöhle dynamic schabrak.
Loggan är awsome cool och förgerna är så fina.
En stor hiss. och ännu ett plus är att den finns på nästan varje hästbutik!
//Alma

Luleå Ridklubb

Jag måste helt ha glömt och berätta att näst vecka åker jag på ridläger i Luleå.
Eller ja, vi åker på söndag med Foxy till luleå ridklubb så han står där en natt innan lägret börjar.
Jag, Vikkan och Stina sover troligast på klubben den natten.
Jag tar med datan dit för att blogga endast på kvällarna. Och om mobilappen funkar så bloggar jag via den på dagarna.
Ska även göra tidsinställda inlägg. Bloggen kommer iaf inte vara helt död då. ;)
//Alma

Another dreamless night

Hej! Jag har nydligen kommit hem från stallet och pappa ska göra laxsoppa.

Dagen började med att vakna upp ca åtta på morgonen.
Fixade mig litegrann och åkte sedan upp till stallet.
Myste med Foxy innan jag gick och borstade Tira.
Tira är Lottens häst som jag ibland (sällan) hjälper till med när hon åker bort.
Agnes skötte Foxy idag. Borstade Tira och mockade hennes box.
Ledde ut Tira i hagen med Agnes och Foxy. Blandade hennes betfor.
Jag och Agnes hade inget för oss så vi smorde alla Foxys träns och alla små läder grejer.
Tog ca en timme och gick sen och kollade när Vikkan och company red.
Jag och Agnes stod och dansade till awsome musik. ;)
For hem, vikkan tar in Tira ikväll!
//Alma

Smått och gott


Lite lunch nu från sommararbetet. Verkar som Kiruna inte riktigt kan bestämma sig vilket väder de vill ha, regn hit och sen uppehåll, och så håller det på. Ojoj jaja man får väl kämpa på ändå! 

Ska jag berätta en liten sak? Tror inte jag berättade den men på lördag åkte ju Fonzie på bete som sagt och då skulle jag ju tidigt till honom för att säga hejdå, tror ni min klocka ringer?! Nej den ringer inte och jag missar honom man bara WHOOOHOO! Nej usch men jag får iaf träffa honom till midsommar för då åker vi dit ochsås får jag vara med honom där. Om jag får tror jag att jag kommer vilja vara där lite längre senare och sköta honom. Men först Åker jag till Turkiet 30 juni! :D


//Lowa


Måndag


Måndag igen och verkligeheten kommer tillbaka. Börjar med sommarjobbet sen ser ja vad som händer och sker. Är inte speciellt WOW till sommarjobbet men jag kämpar på! Idag blir det inge stall eftersom ridkursen och allt sånt slutat. Men tror jag åker och hämtar resten av mina saker från mitt skåp. Så inte så mycket planerat idag, tar dagen som den kommer.

//Lowa



Ehm..

Åhå lite funkar ju faktiskt! Fick bort det där i om i menyn men var tvungen att använda mobilens internet för det. Grymt irriterande är det ändå man tycker ju saker och ting bör funka om de byter "tema". Som tur är så har jag bilder på datan nu som jag kan använda mig av men hade ju varit skönt om appen funkade.. Nånå får sluta klaga och försöka göra det bästa av situationen. Gör Tidinställda imorgon när jag är och sommarjobbar sen så får ni väl uppdatering som vanligt! :)

//Lowa

bildbomb Daphne

Tro det eller ej men igår var det faktiskt sommar i Kiruna också! 20+ grader , inte klagar man, fick även några charmiga bilder på tjejen när vi var ute på våran promenad!





//Lowa

:@

Japp håller fortfarande på att bråka med blogg.se inget funkar! Har fotat en massa mysiga bilder men det går inte att ladda över dem eftersom appen inte funkar så nu ska jag koppla in den i datan, men ändå lite skärpning får det väl ändå vara, och inte nog med det så har ju designen börjat tjorva, för den där OM saken ska inte finnas, och jag kan inte ta bort det eftersom jag inte kommer in på designen, inte nöjd tjej här alltså! Så nu håller jag på att ladda upp 700 bilder från min Iphone, så det kommer!

//Lowa

läs viktigt!

Nu blir det lite förklaringar till ett och annat och hoppas ni hänger med i svängarna och läser igenom detta!

Frågestunden som kanske vissa inte ens sett, kommer avslutas denna vecka, vilken dag vet vi ej, men den ska avslutas med ett videoinlägg. Så känner du att du har något du undrar över eller bara vill veta, så klickar du på länken och frågar på!

Designen kommer också fixas denna vecka, men eftersom det nya blogg.se temat börja tjorva som bara den så har det inte gått! Usch så jobbigt, så det kommer fixas också!

Sen har uppdateringen varit lite dålig under helgen eftersom jag har fyllt år och haft en massa folk hemma hos mig så jag ber om ursäkt! Det ska bli som vanligt nu igen.. Fonzie har även åkt på bete så nu vet ni det om ni inte visste det redan.

Nu ska jag fortsätta bråka med blogg.se ,eftersom jag inte kommer in på designen och så har den här OM saken kommit tillbaka.. Kan inte ens logga ut så nu ska det bråkas och jag tänker inte ge mig! Förresten så funkar inte appen för mig av någon konstig anledning därför har inga nya bilder laddas upp, ska försöka få igång den också! Hoff, det gjorde ni bra blogg.se varför kunde ni inte låta det va?!

//Lowa

uteritt Daphne

Red ut Daphne med Vikoria och Johanna i spöregnet! Fy satana vad man blev blöt var blöt överallt, skojjar inte! Red iaf enda till 3:e bron i alla gångarter för engångs skull så kändes hon inte allt för taggad! När vi sedan kom hem så provade jag det nya täcket som jag fått och det passade perfekt och då lät jag henen stå med det inne till hon torkade, super bra täcke säger jag bara!

Passade på att smörja alla hennes saker och tvättade benskydden och sen så åkte jag hem, så såg min dag ut i stallet typ :)

//Lowa

Lite snabb info

Ska alldeles strax till stallet och rida ut Daphne med Viktoria och johanna , men det regnar vilket som e mindre kul! Måste skynda mig blir inte länge i stallet så uppdaterar mycket bättre sen,klang ber så hemskt jag ber så hemsktmycket om ursäktför den kassa uppdateringen för min del!!


//Lowa

Lite snabb info

Ska alldeles strax till stallet och rida ut Daphne med Viktoria och johanna , men det regnar vilket som e mindre kul! Måste skynda mig blir inte länge i stallet så uppdaterar mycket bättre sen,klang ber så hemskt jag ber så hemsktmycket om ursäktför den kassa uppdateringen för min del!!


//Lowa

Pessoa

Okej, nu lär jag få många sura läsare säkert, men detta är ett inlägg om Pessoa bettet.

Pessoa, bettet med fyra eller tre ringar på vardera sida. Man stoppar på tygeln i en av dem nedre ringarna så bettet blir skarpare och den översta ringen gör ett tryck i nacken när man tar i tygeln.
Bettet trycks även upp mot gomtaket och uppåt hästens tänder.

På engelska heter bettet "Dutch Tag".

Pessoa bettet

Förr, då jag red på det, så upplevde jag att han bara ville kura ihop nacken och även sänka den.
Så jag slutade. Men han går hur fint som helst på vanligt bett. Och jag ska ALDRIG rida på pessoa igen.
//Alma

Fin bild på Foxy


Stallet

Snart så åker jag till stallet, mamma kör mig.
Jag hoppas att vädret blir som igår då det var jätte härligt.
Solen sken ochjag var med ut och fotade Lotta och Moa.
Några fina bilder blev det.
//Alma

Ingen uppdatering

Ingen uppdatering för mig idag berättar varför imorgon. Hinner ej med bloggen idag, sorry, vet inte om alma kommer blogga nå heller men får hoppas det! Så nu vet ni det, har iaf varit i stallet hela dagen och pysslat om Daphne och tömt Fonzies box med mera. Imorgon lovar jag uppdaterig har inte haft en enda minut över för er idag ledsen!

//Lowa

Diss

Denna hjälm ser ut som en trästubbe på bild, vet inte hur den är irl.
Charles Owen hjälmarna brukar vara snygga men inte den här.
DISS
Charles Owen
ayr8
//Alma

Godmorgon!

Vaknat precis och måste väcka mamma för att hon ska köra mig till stallet.
Jag rider Foxy nån gång och ut blir det.
Fint väder är det också nu när solen vågar stiga fram även till kiruna.
//Alma

Sova

Snart är det dags för mig att gå och sova. Ska upp tidigt till stallet och så vidare.
Dagen har varit bra och jag har pratat med min tränare Sofia om hon kunde hålla en lektion för Agnes nån kväll ihelg/nästa vecka.
För mig går det ju bra för det är inga tävlingar nu på ett tag.
Plus så har det gått så bra i hoppningen nu.
//Alma

röd lackade skor

Sugna på att köpa, röd, svartade lackade chaps med skor? Man bör kanske tänka igenom det engång extra iaf man tänker skaffa vad man kan matcha till osv. De här får faktiskt en stor diss av mig, gillade dem inte alls!


//Lowa


blogg.se diss

Ojoj ibland får man verkligen psyk på blogg.se. Det har inte ens gått att logga in och man bara jaha, bra sida då.. Gillar inte alls det här nya "temat" eller vad man ska säga. Jag tyckte allt blev krånligare och ibland funkar den inte ens, så stooor diss får den av mig! Usch fy och blä inget jag vill ha kvar. Jaja iaf nu ska jag försöka mig på några tidinställda och vi ser ju hur det går....

//Lowa

Suomi

Någonstans jag vill flytta är till Finland. Fina hästar och bra möjligheter.
Antingen vill jag bo i Pello eller Jyväskylle.
Bor någon av er läsare i finland eller så?
//Alma

Liten förklaring

Eftersom appen inTe funkar fortfarande så har bloggningen varit dålig, jag vet det. Men eftersom jag Inte har tillgång till dator hela tiden så kommer det vara lite dålig uppdatering. Ska taprillighet kvällen och göra lite tidinställda och blogga mycket mer. Så ursäkta för den dåliga uppdateringen! Det ska förbättras till kvällen! :)



//Lowa

Fredag

 
Har ganska nyss vaknat och nu sitter jag och nörda med Agnes vi har jätteskojj :) Inge stall idag utan jag fotar lite senare presenterba jag fått av mina fina och sen så gör jag nåt annat men de blir senare. Gör säkert nån hiss och diss osv idag.


//Lowa

Godmorgon!

Jag har försovit mig idag så Karin ska komma och hämtra mig om ett tag.

Men denna dag ser ut så att jag rider ut troligtvist. Helt slut i benen efter gårdagens ridpass.
Vi skulle korta hålen fyra hål och stå i lätt sits hela ridpasset.
Jag hade Ior och han var fin. +så skulle vi gå över bommar i galopp då han blev lite svängig innan bommen men annars nöjd över hela passet! Fredrika och Ior på bilden
//Alma

Bra dag= sämst uppdatering

Tack för alla gratulationer! Bloggningen har varit hemsk idag men ni kanske kan förlåta mig eftersom det har varit en speciell dag för mig och då var jag ju tvungen att lägga bloggen åt sidan, hemskt ledsen! Är grymt irriterad på Blogg.se appen eftersom jag inte kommer in på bloggen och kan inte lägga in nå bilder från sidan eftersom det tjorvar, gillar verkligen inte det nya sättet... Så ingen bild nu heller utan ska kämpa med att få igång appen, annars så får jag väl säga Godnatt ! :)

//Lowa

sämst

Sämst uppdatering idag men det kommer mer mot kvällen, har ju firat med nära och kära och nu sitter jag och Linn och nördar, ha det bra så länge! :)

//Lowa

Grattis Lowa Åström!

Jag vill gratta min underbara vän och även bloggpartner, såklart Lowa Åström.
Hon fyller 14 år och blir nu en fjortis. ;) (superfjortis)
Men ha en riktigt fortsatt trevlig dag!
//Alma och alla 100 läsare ♥

Ändringar

Oj! Vilken chock jag fick när jag loggade in och såg att det har ändrats en massa.
Fast ändå trivdes jag med det väldigt mycket.
Tar bara en tid att vänja sig och så vidare.
Nu var det fräschare!
//Alma

HV Polo

Den här tröjan från HV Polo är helt okej snygg. Varken snygg eller ful på något sätt , jag gillar färgerna eftersom de passar ihop, men den hade gärna fått varit lite mer WOW! :)

//Lowa


Torsdag

Ursäkta för sämst uppdatering men har varit och hämtat min tårta och nu ska jag och Moa spela lite spel innan min släkt kommer! Presenterna från Moa var super fina ni får se senare! :)

//Lowa

14 år

Japp då fyller man år idag också! 14 år till och med, dagen blir väl att umgås med släkten eftersom på lördag så kommer några andra.Tårta ska det bli för jag ääälskar tårta :D Så himla gott alltså, hoppas ni får en bra dag för det kommer jag få iaf, Lowa 14 år :)

//Lowa

Sova

Hoff ska jag å sova nu, trött som bara den! Förresten har vi också fått den där nya blogg.se systemet eller vad det nu är.... Appen tjorvar och allt går åt ****|$~£]£ morgondagen får bli bättre ist! Godnatt!

//Lowa

spend your time

Your time.
                              Spend it well.
                                                             Spend it with who you Love.



//
Lowa


Sleep over

I kväll blir det sleep over hos Vikkan. Blir chill och lär inte försova mig i morgon. Gjorde det i dag.;)
//Alma


Smärta

Kom och tänka på en sak, nämligen smärta. Och nu kommer det här inlägget bli långt jag vet men för ni som vill så läser ni igenom och kommenterar om ni vill.

Det som är så jobbigt att ha djur är när de är skadade eller måste tas bort. Både du och jag vet hur det känns och se sin älskling vara skadad och inget kunna göra. Din hund kan bli påkörd, din häst kan rymma och skada sig, din katt kan klättra upp i träd och inte komma ner osv. Men vi tänker att det kommer ju inte hända oss-men det är ju det ,det kan. Det kan hända dig, mig eller dig.

Du själv upplever smärta, du kan se dina vänners smärta men värst är nog djurens. Har du ett djur som lider och du ser det, det är hemskt och speciellt när du vet att du inte kan göra något. Du kanske anklagar dig själv för det som hänt för att just ditt djur lider. Jag vet- jag har faktiskt varit med om det.

När min hund Robin dog för många år sedan så var jag ung. Jag fattade egentligen inte så mycket men ändå grät jag för ja visste att han aldrig skulle komma tillbaka. Fonzie har ju varit med om ett och annat och med honom så har jag känt smärta. Jag har lidit med honom- gråtit med honom. Det som har hänt Fonzie kan jag ju inte säga att många hästar utsätts för. För hur vanligt är det egentligen att en häst ramlar ner i en brun eller får käken avsparkad eller en spik rätt genom hoven, inte jätte vanligt.

Men jag tror även att den här så kallade "smärtan" kan vara nyttig för oss. För då förstår vi verkligen hur mycket dem betyder för oss, hur mycket vi älskar dem och speciellt allt vi skulle göra för dem. När nåt händer och du inte kan göra något, alla vet hur det känns- Förjävligt rent ut sagt. Men vi kämpar på och försöker göra allt , vi lider med dem och skaffar all hjälp man kan få. Huvudpoängen här är väl att vi egentligen inte vet hur mycket vi älskar och bryr oss om våra djur , vad vi egentligen skulle göra för dem. Vi skulle göra mycket mer än förväntat och det är det som gör oss till den vi är. För vi kan göra allt för ett djur som vi inte ens äger.

Kärlek kallas det - kärlek.

//Lowa


Fonzie fixad och klar

Japp nu är jag hemma igen efter en dag i stallet. Har varit jätte trött så det blev inte så länge idag. Fixade allt med Fonzie och sen så klippte jag till Daphnes man så att den blev lite jämnare, borstade även av Fox. Så idag höll jag på lite med alla 3 favoriter :)

//Lowa

 


Karledsskydd

Jag måste hissa dessa coola och snygga karledsskydd. Dom finns på charlies häst och hund för det låga priset 199kr. Märket är John whitaker. Dom skyddar bättre än vanliga beskydd har jag hört, om ni har sådana, är dom bra, eller vad TROR du?
//Alma


vibymuppen.blogg.se

En superduper bra blogg, som förtjänar att stå i rampljuset. Designen, skrivandet allt är ju super snyggt och perfekt! Verkligen en blogg ni borde checka in för dem minuterna är den helt klart värd, grym blogg!

VI önskar Emma all lycka inom bloggningen det blir säkert något stort av det där för din blogg är super bra! Ett stort PLUS till designen alltså, grymt snygg, stilenkel och grymt fin! VI är stora fan av din blogg Emma
 ------>http://vibymuppen.blogg.se/ <---------
image description
//AH

horze nyheter

Híttade en Horze tidning hos Agnes som jag bläddrade igenom och jag hittade dem här söta sakerna som jag kanske skaffar in till Daphe, tyckte de var snygga! :)

Grimman finns det ingen bild på som går att kopiera men den är iaf samma färg som täcket, ganska gulligt va! :)

//Lowa

Kortsväng till stallet

Då sticker man snart till stallet då. Blir en kortsväng tror jag, fixa Fonzie pyssla lite med Daphne och sen hem! Trött e jag och så fyller jag år imorgon så ganska mycket ska fixas :)

//Lowa


Vaka

Jag och Agnes sitter och vakar vi ser ju hur det går.... ;) imorgon ska jag ju åka till stallet och sköta Fonzie vet ej om det blir sista dan innan betet men en av de sista dagarna blir det iaf. Nepp nu ska vi fortsätta försöka hålla oss vakna och sen så kör vi morgondagen som den kommer! :)


00:15

Var klockan när jag skrev rubriken :) gonatt!


Love is all you need


Chill hos agnus


Agnes

Jag kanske har varit otydlig med att jag har en skötare på Foxy som heter Agnes. Hon är väldigt noga med Foxy och tar väl hand om honom. Agnes rider även honom nån gång i veckan, antigen mer eller mindre.
//Alma


I heart u


Bjuder på en bild sen gårdagen på vår vän Fatma! :)


Vila

Ligger i sängen efter en fin dag i stallet. Tänkte faktiskt sova i en halv timme innan stallet. Ska till Agnes en stund klockan nio och hitta på nått kul. Lite huvudvärk nu men det går nog över efter tuppluren ;)
//alma


Myser med Agnes

Myser på i stallet med Agnes , Fonzie är snart fixad han får stå ute länge idag fin väder blev det! :) we just chilliN , onödigt inlägg men men :)

//Lowa


exklusiv Horse Wear


Här är ett märke som jag gillar. Kanske inte älskar mest av allt men absolut gillar, tycker dem har lite coola saker än det vanliga som t.ex schabraken, jag vet att Fonzie har några av dems schabrak och även min vän Moa K's ponny Fabian Hunter har dem. Jag tycker materialet är skönt och ganska coolt och lite ovanligt, men det kanske är bra det? :)


Det finns bland annat såna här schabrak, enfärgade, flerfärgade osv, men jag vet ni kan ju checka in själva!
--------->HÄR<--------------

//Lowa

If happy ever after did exist , I Would still be Holding you like this. And all Those fairytales are full of shit, one more fuckin love song and I'll be sick


Tisdag

Varit och städat två gårdar men regnet öser ner så de får vänta nån dag! Åker till stallet kl 16 typ och sköter de bästa hästars (Y) och sen blir det direkt att åka till Agnes. Duscha och sånt i stallet :)

Förresten glöm inte frågestunden, vi har bara fått in 3 frågor än inte så kul till ett video lägg så fråga på! :)

//Lowa


Sommarjobb?

Det spö regnar ute så ja får se om det blir något sommarjobb idag, kanske kanske inte. Annars så åker jag ner till Fonzie och idag ska jag sova hos Agnes blev lite ändring eftersom hennes bror skulle ha grillfest. Pysslar om Daphne lite skulle jag tro också, för idag har jag mycket tid känns det som! :)

//Lowa


Just chilliN

Sitter i soffan, ser film med min kusin å Vikkan. Dagen har vart bäst! Först en måndag i stallet då Agnes har skött. Ridit ut med Stina och vart på stan med Fatma och umgåtts med kusin å vänner!


Frågestund

Tänkte att vi kan kanske ha en frågestund, fråga vad ni vill och vi svarar. Hör och häpna i ett Videoinlägg blir det också så passa på och fråga på! :)

//Ah


deepshit

Seriöst , alla mina drömmar har ju gått i uppfyllelse om man tänker efter. Allt jag strävar efter har blivit sant, varenda lilla sak , nästan. Det jag ska göra nu är att bli bättre, bli bättre, utvecklas, bli riktig bra.

För ett år sen trodde jag aldrig jag skulle få tävla i Dressyr, jag gillade inte ens dressyr då, jag trodde inte jag skulle få byta ridgrupp, träna i dressyrgruppen och få rida Fonzie som jag gör nu. Jag trodde inte det, hade inte ens en enda tanke på det. Det här halvåret har jag utvecklas mer än jag gjort på 2 år känns det som. Allt som hänt detta år är ju helt amazing. Alla vänner jag lärt känna, jag har bytt skola, börjat rida dressyr, tävlat, året har ju varit helt jävla sjukt och amazing!

Jag menar, hela året har inte varit bra, det har hänt saker men 2012 har ändå varit MITT år. Först klubbtävlingen med Fox som slutade med 59,9% och sen med Daphne som slutade med 66,6% man ser ju redan skillnaden på några månader. Min ridlärare tyckte också att jag utvecklas mycket under den tid som hon haft mig, och jag kan säga att det aldrig gått utan henne. Annika har verkligen hjälpt mig att utvecklas, hon har fått mig att tro att jag verkligen också kan. Allt har ju egentligen gått upp och ner, var ju inte en rolig tid då Fox blev halt. Men det blev som lite lättare sen när Daphne kom in i leken, jag menar jag glömmer ju aldrig Fox, han var ändå den första men eftersom han aldrig kommer bli den med mig som Daphne kommer bli så måste jag ju släppa han lite. Måste liksom fokusera på Daphne eftersom vi har sååå mycket jobb framför oss.

Men Fox finns där och han kommer aldrig glömmas, ingen ta just hans plats! Så nu är det alltså Daphne, tjejen som jag aldrig någonsin tänkt på att tävla i dressyr och titta hur det kan gå. Nu är hon den jag tävlar och den jag vill tävla. Se hur det kan gå, hur fel man kan ha. Men den värld jag lever nu i, de besluten jag tagit, jag ångrar inget!

Det jag kommer fokusera på nu är Daphne, bli bättre, utvecklas. Kommer även fokusera på Fonzie såklart och bloggen.

Daphne- Bli bättre, utvecklas med hon. Kunna starta LB:1 någongång, bli ett med henne. Få bättre kontakt med henne, lär känna henne.

Fonzie Twist- Fortsätta sköta honom, få rida honom mer, bara fortsätta som det
 varit, bli ännu närme med honom än jag redan är fast det är svårt eftersom vi är väääldigt tajta med varandra.

Bloggen- Bli större, utvecklas mer, få mer , ge mer, bli mer. BLI NÅGOT STORT OCH MINNES VÄRDS.


//Lowa

image description






NI BETYDER MEST <3




Glenn Gordon Pannband

Hittade en massa snygga Glenn Gordon pannband och hittade en som jag fastnade lite extra för, grymt snygg tycker jag! Vad tycker du, har du något speciellt märke du gillar på pannband isf vilket? ;)

//Lowa

fota roligt, rensa mindre skojj

Vet ni, det är jobbigt att fota på tävlingar och sedan ladda upp alla bilder till alla, men det ska också göras ! :) Nog för att det är kul att fota, men att rensa och ladda upp e ju mindre rolig om vi säger så...¨


//Lowa

Ridkurs cilsane Mr H

Red sillen idag på ridkursen. Gick helt okej bra! Vi jobbade nästan bara med skänkelvikningar och undan för vänster / höger skänkel. Men ibland blev han jätte stark! Men helt okej tyckte jag att det gick :)

//Lowa

Bild lånad från Kiruna Ridklubb


Mot ridkursen snart

Jag är klar med två gårdar nu så nu får resten vänta till senare. Ska förbereda mig till ridkursen nu ist bara liteee roligare om man säger så, hoppas jag får rida Daphne idag som en sista gång, vi ser ju inte för att jag tror det men men..... :)

//Lowa


Lädergrimma

Den här lädergrimman tyckte jag var super söt, rosa med lite stenar passar ju perfekt! :) haha och jag som inte är så stort fan av rosa men ibland går det för mig också, vad tycker ni om den? :)

//Lowa


Sommarjobb

Har sommarjobbat och började 09.30 så hann inte slänga in ett inlägg innan. Det är inte det roligast som finns om man säger så....

Idag blir det ju sista ridkursen och sista gången jag rider på vanlig kurs innan sommaren. Sen får klubbponnierna lite sommarlov de också, dressyren är det inge mer av utan den är slut och börjar till hösten igen, tråkigt tycker ja men men.. Om ja har tur så får jag ändå rida ut Daphne ca två söndagar eller en hoppas verkligen det! :)

Sköter ju Fonzie imorgon och mest troligt denna vecka åker han på bete i Pajala. Ikväll blir det att sova hos Agnes och mysa på med henne! Dan kan ju inte bli bättre eller jo, om sommarjobbet hade varit klart.

//Lowa


Ang temat

Ja ang temat så kommer de ändras under denna månad, Fox som alla säkert redan vet är ju inte min tävlingsponny längre och alltså handlar bloggen typ inget om honom längre och så nu måste ju Daphne in! Så det blir ändring snart hoppas jag! :)

//Lowa


Klubbtävling Dressyr 10/6-12 LC:1

Framridning: Kändes ganska springing och ville inte fokusera så mycket, lugnade sedan ner sig och arbetade på fint. Red fram i voltarbete, övergångar och tempoväxlingar. Galoppen kändes sjukt fin och sen började även traven kännas finare. Tillslut gick hon som jag ville och jag kände mig nöjd och eftersom jag var 1 startande så fick vi gå in på banan och rida fram lite där också. Jobbade med samma saker och hon kändes likadan.
LC:1 : Hon kändes fin, delvis, hon blev lite väl springig ibland tyckte jag och så ibland så tappade hon tempot. Men i det stora hela tyckte jag att det gick bra även fast det kändes sämre än det tydligen var. Jag är SJUKT nöjd över både hennes och min insats, jag hade inte kunnat göra något mer än vad jag gjorde och det gick ju som det gick, vilket som jag är stolt över, vinst i LC:1 med 66,6 %, andra gången jag tävlar och första gången jag tävlar henne hade väl inte kunnat gå så mycket bättre va? Grymt nöjd e jag, sjukt nöjd faktiskt! :)
Prisutdelning:


Daphne & Lowa Åström LC:1 66,6%

//Lowa

Lyckad dag


Älskar dig ponnyn och tack för en fin ritt trots våran felridning! Vi blev på fjärde plats av 7 starter <3


Love you to the moon and back!


//Alma

Lite snabbt

Ja ni kanske förstår varför uppdateringen varit sämst idag. Båda tävlat osv! Innan jag ens berättar lite om tävlingen så ska jag sätta mig direkt vid datorn och ladda upp bilder....here we go! :)

//Lowa


Lyckan som uppstår


Lowa


Strax

Snart så åker även jag till stallet, vi samlas först tolv så jag smörjer bara mina stövlar och sport remmar och går till hagen och kollar hur knopparna ser ut. Bloggar efter tävlingen så önska oss lycka till! :)


//Lowa


Snart stall

Vaknade tidigare än planerat. Så jag ska langa skjuts av pappa till stallet snart. Måste fixa och byta schabrak (om jag orkar), rykta ponnyn och sånt där annat tävlings fix. Satsar på att komma ihåg banan. ;)
//alma


Sova snart

Snart sova och känna pressen. Hoppas allt går vägen nu, glömmer inte iaf banan det är jag säker på! :)

//Lowa


Favorit naglarna mina //Alma


Hoppningen

Idag så var det hopptävling och jag red två klasser.
70cm:
Kändes jättefin och sprången var bra. Jag följde med fint över hindren. Och även så kom vi felfritt. Suuuper fin poa.
80cm:
Samma bana med många och snäva svängar. Det blev även en fin och felfri ritt. Han drog ned huvudet efter ett hinder men fick upp den tillsluts.

Två rosetter med hem, min rosettplockare!
//Alma


Dressyr

Imorgon är det dressyr tävling och även jag ska vara med. Jag rider också LC:1 som Lowa. Ska rida med hoppsadeln efter som jag är för kort för dressyrsadelns kåpor. Kör dessutom på udda och tar rosa, blått eller marin/rött. Är taggad, faktiskt!
//Alma


Stay in focus


Stalldagen

Kan dra igenom lite snabbt hur min stalldag sett ut. Började med att titta på hoppningen och heja på alla såsom syskon till vänner som det gick sjukt bra för. Sen började ja ju fixa med Daphne.

Sa till Agnes och Några andra det tar ju bara 40 min att knoppa så det går ju ganska snabbt, gissa vem som stod i 1,5h och höll på , jo Lowa Åström. Som tur var fick jag hjälp med alla det andra sakerna av min fina vän Ellen, tack så mycket! Vi smorde, bytte schabrak, ryktade och pysslade i en massa, tvättade benskydden och benen osv. Så nu hoppas jag verkligen att det går bra imorgon, ska plugga lite program och vara med Agnes. Rider ju LC:1 igen så jag kan ju programmet hyfsat bra redan.

Nöjd över knopparna blev jag faktiskt, eller iaf lite! :)

//Lowa


Ponnyn fixad till Max , det enda vi kan göra nu är att tagga och hoppas på det bästa!

 


Duktiga

Åh vad alla vad duktiga, bjuder bara på en bild som e på Agnes och Lotta som kom runt felfritt! :)


Duktig ponny nöjd ryttare


Stallet snart

Yeah! Stallet snart och jag är trött, som vanligt men men ska bli skojj! Sköter inte Fonzie idag eller nåt utan det blir en heldag med Daphne som kan vara väldigt bra för att vi ska lära känna varandra! Så fix och massa annat blir det idag och så ska ju "mästerfotografen" fota alla fina ekipage ;) nån fin borde jag ju få, visst....? Mobil bloggar under dagen eftersom det kan bli en lång dag i stallet!


//Lowa


I falling to pieces..


Avrundning

Avrundar kvällen med en film och lite roliga sms kompisar! Taggar morgondagen då jag får göra Daphne fin, älskar faktiskt att göra iordning hästar till tävlingar! Tycker det är svin skojj!

Så imorgon blir det att klippa manen, knoppa och ev tvätta hennes ben och smörja osv såklart! Tagga tävling nu då!

//Lowa


Jag är med:)

Är med om detta schabrak häääär --->http://nadjalundbergs.blogg.se/2012/june/t-a-v-l-i-n-g.html#comment
//Alma

Beslut

Äntligen har jag och Alma bestämt oss och det är som vi alltid sagt , we Mads this together! Så ingen enskild blogg eller nåt sånt där utan vi fortsätter kämpa!

Och med dem orden kan jag säga att jag är sjukt taggad till söndagen även fast att jag vet att det kan gå hur som helst! Taggad taggad! Jag ska kämpa in i det innersta fast det kanske inte går som jag vill , men vi fortsätter kämpa ändå! :) <3

//Lowa


Tagga imorgon!


Tja, Göru?


Haters gonna hate

Jag har beställt nya tretorn. Denna gång ett par Falsterbo stövlar. Det fanns ju på skara hästsport ett erbjudande på 998:- eller nått sånt, alltså 4000:- rabbat om man jämför på hur mycket dom brukar kosta :)
//alma


Headern

Usch, jag gillar verkligen inte den nuvarande header. Den är barnslig nästan och så vidare, jag och Lowa ska nog sätta oss nån dag och fixa en ny innan jag får spader och gör en annan själv ;)//Alma


Otydlig?

OBS! Jag ska inte sluta blogga på AH men det har bara inte känts så bra dem senaste dagarna eftersom det nästan inte hänt nåt med bloggen, statistiken har varit på topp men jag tycker inte bloggningen har varit det!

Men jag har bestämt mig för att jag inte vill skaffa egen blogg eftersom det kommer vara alldeles för jobbigt och för stor press, men samtidigt vill jag att det blir skärpning på bloggen , för nu tycker jag inläggen är riktigt dåliga ibland, tyvärr men sant. Så som sagt ingen ska sluta på AH hoppas jag men skärpning tycker jag att det ska bli!

//Lowa


Förlåt för inlägget om bloggen

Men sammanfattningen var att det inte känns som en mening att blogga om Lowa ska sluta snart //Alma
v i s o m s k u l l e n å t o p p e n t i l l s a m m a n s m e n t y d l i g e n i n t e. . .


It's to cold outside


Lo sjunger

....


Lo is in tha house


Ärlighet

Jag vill fortsätta på AH. Frågan är om Lowa vill det. Nu känns det inte kul att fortsätta efter inlägget Lowa skrev. Men jag försöker men om Lowa slutar skaffar jag egen blogg. Men jag fortsätter så länge det går. Herregud vad tankarna snurrar. Vill sjunka igenom jorden nästan. Vill nu nästan inte fortsätta.//Alma


SOMMARLOV!!


Mot avslutning snart!

Nu gör vi oss redo för om några timmar e det SOMMARLOV! :)

//Lowa


Enskild blogg eller inte?

Nu menar jag det, det är super viktigt att nu ger mig svar, era åsikter osv! Många har personligen sagt och kommenterat att dem gärna vill att jag skaffar egen blogg. Har varit lite tveksam och det är jag än idag men jag har tänkt såhär Isf om det händer att jag bloggar på båda och ser vilken det går bäst för och vilken jag vill satsa på! Det är inget emot Alma för jag älskar verkligen den tjejen, utan det är för att just ni sagt och att det känns lite som om bara jag bloggat under några dar nu. Men som sagt jag kommer inte sluta blogga här förren det inte känns bra nå mer och som sagt få jag se vilken det går bäst för, om jag nu skaffar egen blogg!

Nu är den viktiga frågan till er som jag vill att just DU svarar på till mig, är du en av dem som vill att jag skaffat egen blogg och Isf har du något namnförslag?

//Lowa


Eskadrons nyheter

Ser lite plastiskt ut eller? Tyckte dem var lite fräna men lite väl för mycket. Jag hade lätt kunna ha ett av dem men inte flera , men jag vet inte lite ful/snygga va? :)

//Lowa


Check

Skolavslutning check så nu är det bara att tagga till min egna som e imorgon, sen är det sommarlov TAGGA!!

//Lowa


Till kyrkan

Ska försöka slänga in nåt tidinställt till ikväll osv, eller rättare sagt ska blogga ikväll eftersom jag ska nu till syrrans skolavslutning men Agnes och titta och den varar väl ca en timme om inte mer, men en hiss & diss bär dyka upp! :)

//Lowa


Min kompis

Har ni vetat en sak? Jag har en väldigt fin kompis, Ferrari heter han!

//Fonizw Twist


Vi kämpar för fel saker

Nyss slutat skolan sista dagen imorgon är det ju bara avslutning, yeah! Så idag blir det att umgås med Agnes och titta på lillsyrrans avslutning i kyrkan så måste väl fixa mig lite då. Inge stall idag som vanligt utan det blir att chilla hemma men det är ju också skönt! :)


//Lowa


Ta vara på den tid ni har tillsammans, för du vet aldrig när det är försent...

Varför gjorde vi inte det? Jag har gjort det misstaget... två gånger♥
//Alma


Sätt handen på hjärtat

Nu kära läsare är det dags att ni sätter handen på hjärtat och säger uppriktigt sagt om vad vi kan förbättra på våra blogg. Inge svar e fel och vi behöver få veta det av just DIG och DIG. Så lätta era hjärtan , sätt handen på den och så skriver ni ner allt i en kommentar om vad som är bra och vad som är dåligt , vad som kan förbättras osv. Vi behöver just din åsikt för att göra bloggen bättre, skarpare och smartare. Vi behöver dig!

//AH


Moa och jag

Ursäkta för sämst uppdatering nu under kvällen men ville sociala med Moa eftersom vi inte umgåtts på länge! Vi hade skojj och gjorde en massa roliga saker mindre roligt är ju städningen som jag måste göra nu innan sängen.... Slänger in nåt inlägg till sen innan kvällen :)


//Lowa


Stalldagen

Var ju som sagt i stallet och skötte Fonzie och nu ska jag ta och duscha innan det blir att umgås med Moa någon timme. Gjorde inget speciellt med honom idag, Elin är tydligen här så hon hade mockat osv så behövde egentligen inte göra så mycket :)

//Lowa


Just chilling with My best friend and you?


Nu sticker jag

Blev lite senare än jag trodde men nu sticker jag iaf till stallet för att sköta Fonzie åker väl hem vid 17-18 någon gång, uppdaterar via mobilen om jag hinner ! :)


//Lowa


Del3


Del 2


Förberedelser Lo's avskedsfest del 1


Nationaldagen

Vaknade för inte allt så länge sedan. Fortfarande trött känns det som men blir väl piggare efter cykelturen till stallet. Åker väl dit om någon timme, sköter och fixar klart honom innan jag åker hem igen. Har en massa saker jag måste göra hemma också så därför blir stallet inte allt för länge!

//Lowa


As i stand i a desert

Ligger fortfarande och halvsover. Lyssnar på musik. Azum.//Alma


godnatt

Nehej! Nu blir det sängen för mig, en lång ledig dag väntar på mig.. Innehåller stallet, vänner och så mycket mer! Sov gott alla fina läsare! :)
image description
//Lowa


byta liv

Du fick byta liv med någon bara för en dag- vem hade det varit?

//AH

Lo ♥


fin uteritt

Red ju även ut super fina Fonzie idag, gick super bra och jag skrittade ut till 2:a bron. Han var sjukt fin och lugn och allt gick som en smäck, skönt! Sen skötte jag ju om honom som vanligt och mös på , fina hästen <3

image description
//Lowa

a drop in the ocean

Denna låt kommer vara min låt 2012. Du vet varför. Även om jag kommer gråta varje gång jag hör den och jag tänker på dej. Men detta är min låt.//Alma


Dressyr

Ridpasset gick väldigt bra idag! Fin häst och en ryttare som kunde rida något sålunda bra :)

Vi jobbade med att putta in baken på volterna och sen rida dem raka mellan två koner. Daphne är en tjej som är grymt svår att få rak men jag tyckte det gick hur bra som helst! Vi jobbade i alla gångarter och slutade med en massa voltarbete :)

//Lowa


Häng


Tisdag

Redan slutat skolan! Känns verkligen som om det håller på att bli sommar 4+ yieppi! Någon som kanske vill ha en rumskompis i några dar som bor söder ut och har stall? Mejla Isf! Haha nä men seriöst Inge löv har börjat växa ut ingenting, jag tror att vi kommer få en väääldigt sen sommar i år som tur är sticker man ju utomlands i slutet av juni!

Idag blir det att skritta ut och sköts Fonzie , även att rida Daphne på dressyren, hoppas det går bra eftersom det är våran sista träning innan klubbtävlingen. Hoppas hoppas! :)

//Lowa


Bara för att ni är bäst...

...så gör jag gratis headers till den som vill och bloggar på blogg.se eller bloggplatsen! Det enda jag behöver(skicka via mejl, [email protected]) är mejl och lösenord. Ett exempel på header jag har gjort är www.wilmalageholm.blogg.se. Och om det är nått speciellt som tex. färger och bilder så skicka bara det i mejlen! //Alma (bilden visar början på en header)


Tisdag

Idag så är det tisdag ni som inte redan vet det. Agnes sköter Foxy idag men jag ska åka dit ändå. Vet inte om lappen om klubtävlingen har kommit upp än. Om den har så skriver jag upp mig på åtminstone 80 så sen får jag se om det blir en 90 eller bara 70cm. //Alma


I love u


If People say "you can't " , Tell them " i can, look."


Svar på kommentar

Varför bloggar bara DU om ni är två som driver bloggen?

Svar; vet ej, Alma kanske har haft mycket att göra eller så har något annat hänt. Jag hoppas också att det blir bättre snart! Hoppas du fick svar på din fråga annars kommentera igen ! :)

//Lowa


Dressyr tävling Daphne

Nu har jag anmält mig till en klubbtävling på söndag med Daphne. Ska rida LC:1 och har ingen aning om hur det kommer gå! För ibland är hon ju jätte fin och ibland ja.. Ey men vi ska kämpa, vi ska kämpa som tusan! Andra tävlingen blir det ju för mig, med en helt ny häst, allt kan hända om man säger så. Men förhoppningsvis så går det väl bra har inga höga förväntningar har ju trots allt bara tävlat 1 gång tidigare och med Fox dessutom, så det är bara att heja på oss och hoppas att allt kommer bli bra! Jag ska göra mitt bästa nå mer kan jag inte.

//Lowa


Ridkurs Parda

Red Parda idag igen, men idag tyckte jag faktiskt att det gick grymt bra för att vara hon! Hon hade bra tempo idag och lyssna bra på skänkeln.

Vi jobbade innanför spåret med skänkelvikning i sicksack och rakställningar och hon gick faktiskt hyfsat bra med tanke på att det var Parda, en stel och väldigt seg häst. Så jag är nöjd i det stora hela ! :)

Har tyvärr ingen bild :/

//Lowa


Måndag

Ojoj vilken uppdatering det varit !! Men jag har nåt att skylla på har varit hos frisören och så har jag ridit. Bloggar alldeles strax om hur Ridpasset gick :)


//Lowa


Vecka 23

Sista Skolveckan har just börjat och jag kan säga att det känns bra! Nu har vi 3 dagar kvar sen är det SOMMARLOV! :D

Ska och klippa mig halv fyra och jag hoppas verkligen att jag hinner till ridkursen, vill inte missa de sista gångerna! Hoppas jag hinner!

//Lowa


schabrak

Det här schabraket var verkligen en riktig godbit! Satana vad snyggt det var! :)

//Lowa

Dröm stallet

Jag brukar typ ha lite idéer om hur mitt drömstall hade sett ut. Och nu ska jag försöka förklara det alltså så här lite smidigt , ja det är väl bara att börja!

Om jag nu hade haft ett stall så hade jag velat att de skulle vara gult på utsidan med svarta knutar (konstig färg jag vet! ) och sen så skulle jag vilja ha fina träfärgade boxar. Ridhuset skulle vara träfärgat med en fin läktare och speglar så man ser hur det går för en. Sadelkammaren skulle nog få vara vit och så skulle de stå en massa skåp och sånt där. Hagarna hade varit stooora och ridbanan ute hade också varit stor. Lite av mitt drömstall och så kom jag på att när jag var mindre så kom jag och en kompis på att stallet skulle heta Stall Floppa toffla så , haha kanske måste döpa den till det! :)

HUR SER DITT DRÖM STALL UT, LITE KORTFATTAT?

//Lowa

fina fonzie

Har även skött fina Fonzie idag som vanligt. Gjorde väl inget speciellt med honom utan mös på som vanligt och gosade lite extra för att få lite tröst. Nu när det äntligen börjar bli varmare i Kiruna så går ju hästarna utan täcke och ni kan ju gissa om han är smustig... Mygod säger jag bara!
image description
//Lowa

..

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

Watching you watching me,
A fine way to fall asleep.
The neighbors fight,
As we both rest our eyes.

Orden säger allt, DU vet vem DU e.

//Lowa

Uteritt

Red ut med Agnes , Amanda och Moa. Vi red enda till 3:e bron och var borta ca 1,30h typ. Hon kändes väldigt fin och lugn idag, men hon är ju ändå den som alltid går före alla andra och ska vara snabbast if you know what I mean ;) sjukt mysigt var det iaf att rida idag!

//Lowa


Söndag eftermiddag

Varit på en mysig Uteritt, sköter Fonzie och umgås med vännerna i stallet. Mer uppdate kommer men bara inte just nu ;) ni får på kvällen sen!

//Lowa


Trött chey mot stallet

Trött som bara den, lite sömn men cyklar ändå till stallet. Go Girl!!

//Lowa


lördag kväll

Ojoj, förlåt för jag varit så kass på att blogga idag, har haft fina vänner hos mig och nu blir det att kolla lite tv och sitta lite på datorn ;) Slänger in inlägg då och då säkert  medans jag ändå sitter hära.
//Lowa

Fräsig Outfit

Såhär kanske jag ser ut på tävlingsbanan nästa år ;)

//Alma

Everyone Can


Ridpass Daphne

Som ni redan vet så gick ju Ridpasset med Daphne sjukt bra idag! Hon var lite jobbig då och då och ville slänga med huvudet men lugnade snabbt ner sig.

Jobbade lite varierat med volter, skänkelvikning osv. Red även igenom LC: 1 som gick okej, hon hade kunnat vara mycket finare! Men en nöjd ryttare idag iaf :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3155358/images/2012/pic_205032545.jpg" class="image">


Fina hästen

Åh Ridpasset gick såååååååhääär bra! Ett litet smakprov kommer här (;

//Lowa


stressig dag

Hej! Idag blir det en stressig dag, rida Daphne, sköta Fonzie och sen umgås med fin vän som avslutning på kvällen. Mycket ska hinnas med så det kanske är dags att sätta igång redan nu, fler inlägg kommer senare, vet ej det kan komma under dagen eller så blir det på eftermiddagen/kvällen :)

image description
//Lowa

Vaknat :D


Sovtajm :3


BURN!!!!


kategori: Daphne

Daphne är nu tillagd i menyn, i en av kategorierna. Det känns grymt bra, men ändå inte alls...
image description
//Lowa


music to light up your day




//Lowa

whistle baby


Whistle baby <3


//Lowa

hackamore

Rider ni med Hackamore någongång eller hela tiden? Fonzie brukar rida med Hackamore när han har sår i munnen annars i vanliga fall så används det inte så ofta, hur gör ni? :)

//Lowa


Fredag

Hej alla extremt fina och underbara läsare! Kom ganska nyss hem från skolan och tänka slänga på en film och mysa en snabbis, kommer göra tidinställda idag och imorgon så ni kommer få en massa uppdatering iaf :)

//Lowa


Du kan


En kompis... FLYTTAR

Hur det känns när en kompis flyttar, känns hemskt. Vill inte leva med att Lo ska bo där ute, vill inte leva med det. Veta att hon finns där men så långt ifrån. Så långt. Älvsbyn, dit hon ska flytta, ligger ganska nära Luleå. Vilket motsvarar ca fyra timmars resa. Vilket man inte kan åka hippssomhapps. Vill åka med. Bryr inte mig om jag får sova på golvet. Med då l ä m m n a r jag a l l a andra.
//alma


Will come


Berättelse

Håller på att skriva en berättelse om ett spel som jag spelar väääldigt mycket.
Haha. För längesedan kom jag på den ideén och jag har skrivit på den då och då i ca ett år.
Skulle velat lägga ut den här när den är klar, iallafall del ett, men den är ganska många A4 sidor så det skulle bli kaos.
/alma

Fredag, sista fredagen på Toullaskolan...

... Är sjukt skönt, slipper denna bajsskola och börjar om med en helt ny klass.
Love life. vill inte stanna här, vill gå vidare, till Högga.
Sista provet här är också gjort. Känns så himla bra!
//Alma

RSS 2.0