Även jag...

har börjat på en ny blogg. Nu hittar ni mig här på http://poff.blogg.se !!!!!
/Alma

Allt är bara tjovigt haha

Haha hoff, känner att detta går bra! Jag har i alla fall bestämt mig för att byta bloggportal till horseworld och det är där ni hittar mig för ett tag i alla fall. Byter väl för att jag hoppas på att jag får orken att bloggen igen, men vi ser ju, denna blogg går ju ändå inte runt ;) Haha, nä men fortsätt följa mig här så får ni följa mig och Faxen. Och nej jag byter inte blogg ofta. Men ska försöka stanna där nu :)
http://dakne.horseworld.se
http://dakne.horseworld.se
http://dakne.horseworld.se
http://dakne.horseworld.se
http://dakne.horseworld.se
 
/Lowa

Ridning -sporten som knäcker en mentalt

Rädsla, Adrenalin och lycka.
Inom ridsporten finns det tusen olika känslor. Ridningen knäcker självförtroendet. Man blir rädd. Man känner lycka sprida sig genom kroppen. Man känner adrenalinet rusa. Man flyger av, om man har otur kan man bryta alla ben i kroppen. Har man tur får man bara en stukad fot. Man leder ut hästen och den drar iväg till en grästuva. Vi har ingen chans att stoppa den stora varelsen som väger 400kg. 
 
Att flyga över hindret eller krascha in i det vet man inte förens man är i luften. Kommer hästen slänga av mig i lerpölen därborta, halka eller gå lungt över, det vet man inte förens man kommit förbi. Kommer hästen vara rädd för dommarbordet eller skena förbi det vet man inte fören man ridit klart programmet.
 
Hästmänniskor ge sig in på livsfara varje gång vi rör en häst. Den kan bryta alla ben i våran kropp, döda oss. 
/alma

Lb debuten

Gick helt okej väntade mig intsån mycket mer faktiskt. Han var dock väldigt spänd idag och nästintill okontaktbar men jag gjorde det bästa av situationen och försökte le. Träna träna träna sedan tävla tävla tävla för att förbättra sig. Jag vill jag kan jag ska , right? 
 
ska dock inte klaga på motståndarna som var väldigt duktiga, om nåt år så ;)
vet inte om jag kan berätta så mycket mer än att han var spänd och traven var värst. Men såg ju detta som sagt som träning så helt okej nöjd ska jag väl säga att jag är ändå. Och själva upplevelsen tävling är något jag älskar!
 
 
/Lowa 

Love who is powerful

Ridit för Eva dessa två dagar och jag är väldigt nöjd! Han var tjorvig i höger varvet båda dagarna och bet liksom ihop och drog allt han pallade utåt. Men igår blev det bättre! Tränade delar av pogrammen igår och fick träna mellan galopp och mellan skritt, mellan galoppen var fanatiskt kan jag bara säga, usch vad coolt det kändes när hästen bara flög fram!

Idag får han en skrittur för om han får vila så kommer han vara för över taggade och bara springa iväg.. Idag ska jag ju packa också, smörja packa och fixa lite smått och gott. Det kanske går bra trots allt :)

/Lowa


RSS 2.0