Orättvist

Idag hoppade jag och allt gick bra till en början, men när vi skulle avsluta på en liten bana så blev han helt konstig. Det kändes som att sitta och driva på ett suddgummi som inte vill springa. Han bara segade och bröt av. Annika Kunde inte hitta nått fel så nu ska han vila några dagar och sen ska vi se. Om han inte blir bra så blir det Boden besök på tur. Livet är orättvist. . .


Ny vecka nya andetag

Nästa vecka kommer uppdateringen bli som vanligt. Denna vecka har varit stressig och jag har lagt bloggen som ett andra val.
//alma


SSAB LULEÅ

 
För er som inte visste det så ska jag ju till Luleå imorgon med skolan, till SSAB. Så det blir ju en hel dag där och kommer hem först 21.00 ca. Eftersom jag inte vill känna press då med bloggen så kommer jag göra tidinställda och sen kommer Alma få sköta bloggen, slänger förmodligen in ett inlägg senare när vi kommer hem någongång.
 
/Lowa

Uteritt med Fox

 
Red ut Fox med Agnes och Smugglan idag. Vi red runt tredje och han var fin, travade och skrittade. Skulle galoppera men då bockade den lilla saken av mig så jag satt på rumpan, men fortsatte sen som vanligt. Ni skulle sett vilken trav han fick i uppförsbackarna och på en rak sträcka, jag skojjar inte han svävade fram! Om han nu hade gjort så på dressyr kursen också...
 
Klippte även hans man och svans som såg förjävliga ut, och tvättade hans minst sagt skitiga ben! Red inte ut Daphne idag eftersom han var med på hästskötar examen och då fick jag inte rida ut henne, men mös på med henne också ett tag!
/Lowa
 
 

Kväll


Tänkte gå och basta här nu snart innan jag kanske slår på en film. Har gjort klart matten och har bara lite so kvar att göra men den fixar jag imorgon! Ska ju även att rida ut Fox och Daphne imorgon, vet inte men mest troligt så blir det kanske ingen ponny cup denna vecka eftersom jag åker till Luleå med skolan på måndag och måste handla osv. Ska försöka hinna men ha inte förstora förväntningar! :/

/Lowa


River flows in you

 
/Lowa
 

IT´S MAKE ME SMILE

/Lowa

Hiss eller Diss

Dessa ridvantar tyckte jag var grymt snygga. Det beror ju på vilka kläder man har men om jag hade köpt någon av dem här skulle jag köpt de svart/vita, tyvärr så är dem inte direkt billiga...
 
/Lowa

Snygga stigbyglar till hoppning

Kikade runt på lite olika bloggar och så hittade jag dem här stigbyglarna! Tycker dem var skit snygga och skulle vara perfekta till hoppning eller? Lite kort info:
 
Stigbygel i magnesium. Bred fotplatta. Man kan själv välja tyngd på fotplattan, 400g eller 650 g.
Kostar  2450 kr.
 
Kommentarer:
Nathalie Adelborg: "Man får ett väldigt bra fäste med skon och de är väldigt snygga."
Amanda Kjellberg: "Gillar den skarpt, framför allt för de hjälpande funktioner de bidrar med, men även snygg design"
Angelica Augustsson: "Bra att man själv kan bestämma tyngd, fotplattan är väldigt enkel/smidig att byta"
Stina Lillje: "Det här är en favorit! Bra med bred fotplatta."
Linda Heed: "En snygg stigbygel med utmärkt funktion."
 
Verkar ju inte vara det sämsta köpet för den som vill/ har råd att lägga ut dessa pengar på stigbyglar :)
 
/Lowa

Lördag


Tjenixen, ska sätta mig och förbereda Tidinställda nu innan jag gör någonting annat! Mest troligt kommer Ida hit till stugan och med henne har man aldrig tråkigt, sen så blir det att åka på middag till farmor och farfar. Sist men inte minst att arbeta klart läxorna, vågar knappt titta på dem men de ska göras idag och vara klara senast imorgon!

//Lowa


Till stugan


Åker till stugan nu. Men har med datorn och internet i stugan så bloggning blir det. Haha väldigt intressanta inlägg jag vet, men nu måste ja fa återkommer på kvällen :)

/Lowa


Fredag


Var tvungen att gå och titta på vinterjacka eftersom snön har kommit! Inte mycket men snart kommer det mer så lika bra att utrusta sig! Haha snart åker täckisarna fram och mössan på , bara att ha ett leende på läpparna för det.

Fick även veta idag att Fonzie skulle vila en vecka , han hade tydligen inte känts bra, utan varit matt och spänd, hoppas på det bästa nu och håller tummarna! <3

//Lowa


stressigt

Dessa två dagar har jag haft grymt stressigt och inte hunnit lägga en tanke på bloggen. 1000 gånger förlåt
//almA


Glömt

Glömt bloggen helt igår och i förrgår . Förlåt //Alma


Irriterad till tusen


Vi hade gjort klar filmen precis och så kraschade programmet så allt raderades.. Var bara att börja om men jag var tvungen att gå hem så Moa och Faith sitter fortfarande med det.. Två timmar tog det sist, nu tar det lite kortare eftersom vi vet vad som ska skrivas med ändå, jag var irriterad som (ursäkta språket) fan. Hade lust och börja böla.

/Lowa


Hiss Eller Diss

 
Hiss till Hööks Pike långärmade tröjor, även en bra sak att ha när man rider inne på vintern! Ett plus i kanten är ju att dem är snygga och stilrena.

Ridstrumpor

 
Något jag verkligen behöver just nu är ridsockar.. Hälften är det hål i och de andra är så slitna och fula, ska beställa snart tror jag annars har jag två par som reserv som jag kan använda så kan jag önska i julklapp, det tjänar jag ju på :)
//Lowa

plugg,plugg,plugg..

 
Godmorgon, idag är jag ledig från skolan men inte min förbannande hemstudier tyvärr... SV och ENG är iaf helt klara så NO SO och MA kvar, No:n och SO ska bli klart idag! MA kan jag jobba med i helgen om det måste.. Ska göra några tidinställda nu innan jag sticker till Moa för att göra NO projektet! :)
//Lowa

Glömt

Glömt bloggen helt idag. Förlåt //Alma


SORRY

Läxorna tar för lång tid.. Ingen ide och säga att jag kommer blogga nåmer ikväll eftersom det mest troligt inte blir.. Jag är ledsen men hemstudier är sjukt jobbigt..

//Lowa

onsdag

Haha sorry för den dåliga uppdateringen. Klippte mig idag + färgade , brun röda slingor i mitt blonda hår och jag är väldigt nöjd (Y). Och som ni läste så kan jag ju inte gå till stallet idag tyvärr, ska även börja arbeta av alla mina läxor som jag har... I varje ämne, hemstudier är så mycket jobbigare än skolan tror mig. Ska åka och köpta ägg nu åt pappa, bloggar någon gång mellan läxorna, läxorna är viktigare just nu, när vi får betyg osv.
 
/Lowa
 

Frisören


Sitter hos frisören och hade nästan hel dag i skolan därav uppdateringen. Kommer blogga mer när ja kommer hem men det tar nog iaf en timme till skulle jag tro. Det blir Inget stall idag, har så mycket läxor och så har jag ju färgat så..

//Lowa


Dressyren


Dressyren gick väl helt okej bra. Eller jag är mycket nöjd! Idag hjälpte Annika mig väldigt mycket så jag kan få Fox att stanna på tygeln så han inte slänger upp huvudet titt som tätt..

Vi jobbade med volter och skänkelvikning och det gick jätte bra, han flyttar sig så lätt i skänkelvikningen och går verkligen med ett flyt. Nöjd tjej idag iaf, var sedan tvungen att springa och byta om eftersom jag skulle till den där dumma showen.

Skötte även finaste Fonzie , skötte honom och mös på! <3


Upptagen


Sitter på nån extremt dålig show, berättar snart om ridningen, stallet osv!

/Lowa


Stressad!

Jag är stressad så jag spricker. Har varit och fixat mina ögonbryn och fransar, köpt jacka, tröja och sånt också. Snart ska vi till folkets hus och se på nån dans grejs med alla sjuor och kanske åttor. Bloggar mer ikväll om jag hinner och orkar. :)
//Alma


Bildbomb Daphne + Fox

 

/Lowa

Laddar upp


Hejsan! Håller på att ladda upp bilder nu eftersom min dator slutade äntligen dampa, så nu får ni Tidinställda och lite sånt bra va :)

/Lowa


Beställa

Jag måste beställa nya ryktborstar då min gick sönder i söndags. Men behöver även ett nytt ländtäcke.
Beställer troligast från Hööks då. Jag får kolla på lite saker ikväll men när jag snabbt tittade igenom täckena hittade dom här tre som jag kanske vill ha.
//Almas

Hissar

Jag dissar dessa strumpor från Schockemhöle. Matrialet ser bra ut men loggan förstör allt.
Ridstrumpa från Schockemöhle Sport89:-
//Alma

Dator :@


Jag tänkte lägga ut bilderna.. Jag tänkte göra inlägg med en massa bilder.. Jag tänkte allt det där.. Men så laggar datorn fast! Så jag kan inte göra nåt ist... Provar imorgon , bilderna är Iaf på datorn och det är ett plus.

/Lowa


måndag = stress

 
Hejsan allihopa, anledningen till varför bloggningen varit super dålig från mig är för mitt schema! Eftersom att slutar kvart över tre så måste jag direkt till stallet och idag hann jag inte ens blogga från mobilen :S
 
Sen i stallet så stressade jag också, Fonzie hade bokstavligen den skitigaste bädden någonsin idag och det tog ju sin tid.. Fixade allt annat innan jag sprang till teorin! På teorin så pratade vi om Lodräta Sitsen, vad den är viktig för osv. Lärde mig en massa nya saker som jag inte visste om faktiskt och det är skönt med teori ibland, även fast jag var sugen på rida, men får väl göra det imorgon ;)
 
Fixade resten innan jag åkte hem. Den här veckan kommer se lite annorlunda ut för min för jag har hemstudier och vissa lektioner, så ska försöka mitt bästa med att hinna med allt. Nu ska jag iaf ladda upp bilderna som jag fotade igår så ni får lite bilder + skicka bilder åt Eva. Medans får ni ta en gammal bild.
 
/ Lowa

Förklaring

Ursäkta för världens sämsta bloggning! Snart kommer förklaringen! :)

//Lowa


God morgon

 
Godmorgon på er allihopa. Ska börja fixa mig till skolan snart. Har precis kommit ut ur duschen. 
 
Jag har fått lite nya bilder av Anna Maria på mig och Foxy från nån vecka tillbaka. Riktigt fina och härliga var dem faktiskt.
//Almaf

My Beauty <3

My beautiful prince <3
/alma

BILD - hundenturbo.blogg.se

Super fin bild fotad av Julia!


No fun.


Att plugga so och sen gå över till matte de är verkligen inte roligt... Jag menar det, det är hemskt! Tog alldeles för lång tid så hinner ej ladda upp bilderna får bli imorgon ist, måste hinna med sängen också så jag inte ser ut som en död kanin imorgon.. Godnatt allesamman! :)

/Lowa


Premiären av AH PONNY CUP!


DET ÄR EN SPORT

 
Min kompis Ida hade skrivit ett sånt himla bra inlägg så jag kände att jag måste visa det för er! Fast hon hade högerklick skydd så jag tar bara filmerna! idabarsk.webblogg.se
 
 
 
 
 
 
 
 
/Lowa

Dagen i stallet

 
Vi börjar med att jag skrittade ut Fox tillsammans med Agnes och Smugglan. Det gick grymt bra och hästarna skötte síg galant, vi skrittade på långa tyglar också så det var en riktigt mystur till 2:a bron. Sen var det ju bara att sadla och tränsa nästa häst! For ut med Moa och Sillen , Fatma och Parda, vi red till tredje alla gångarter.
 
 Det gick ju bra tills vi var tvungen att gå över en liten bäck som man måste göra till tredje, bron är till för människor, och när det är snö kan vi rida där, fast jag tror inte det gör nåt att man går över bron. Men iaf Parda ville verkligen inte gå över vatten utan stack med Fatma över bron i galopp, som tur fick ju Fatma stopp på henne men jag höll på att fara av Daphne. Hon började snurra, runt , runt och runt samtidigt som hon reste sig lite grann, tillslut slutade hon också tjorva och vi kunde fortsätta våran ritt. Efter det tog vi det bara lungt och travade på ett ställe hem. Hahaha hon är så söt Daphne så, nästan så man ska börja träna galoppiruett med henne eller hur? ;)
 
Fotade även en massa men dem bilderna får ni lite senare kväll, måste göra mina läxor nu och duscha, men hinner göra ett tidinställt till er tills dess. Alma håller även på med filmen så den kommer upp idag. Håll utkik för bilder och filmer! :)
//Lowa
 
 

Leka fotograf


Ridningen check nu blir det att leka fotograf innan jag joggar hem, ni får mer uppdatering senare, videon kommer även komma upp idag då det blev krångel igår med uppladdningen!

//Lowa


Söndag

 
Drar till stallet för att rida ut två ponnysar, Fox och Daphne. Ska mest ta det lugnt och bara skritta , chilla på helt enkelt. Kameran är med idag så det kanske blir bilder på alla tre hästarna, hoppas det iaf att jag hinner osv. Om Eva rider när jag inte måste göra något så fotar jag nog även lite Nizar, men endast om jag hinner. 
 
Var grymt roligt hos Sanna igår. Vi hade tävlingar, dansade , klädde ut oss och sprang runt i ett kolsvart dagis , super kväll med en massa roliga :)
/Lowa

Förlåt

Kan inte ladda upp filmen idag? :(
//Alma


Fotografering

 
Jag är en tjej som verkligen älskar att hålla på med bilder, fota, titta på dem osv. Jag är även grymt dålig på att ta med kameran och fota + så är jag väldigt seg på att skicka bilder till folk. Ska bli bättre, dessutom så ska jag köpa fotoalbum nu som jag ska klistra och klippa i. Ett fotoalbum med bara hästar då jag väljer ut mina favorit bilder och ett med utomlandsbilder som jag fotat. Ska börja titta på det så fort jag hinner medans får jag nöja mig med oredigerade och data bilder :)
Men jag är nöjd med bara det, denna häst behövs inte redigeras så mycket eller hur? ;)
 
/Lowa

Älskar dig ♥

/Lowa

Lördagen

Drar snabbt igenom vad jag gjorde i stallet. Tittade lite på när Nizar hade sina träningar och lite sånt. Skötte sedan Fonzie med Emma och lite med Sara, alla Fonzies skötare var i stallet idag! Gjorde sedan filmen som jag och Alma lovade er and I promise den gonna be asgrym. Gud vad fult det är när man skriver på svengelska , haha bara en retard som jag kom på nyss. Ja det var det jag gjorde, ska fixa lite tidinställda innan jag ska till Sanna för att hon fyllt år. It gonna be totally azum... (Y)
 
/Lowa

Filmen är gjord!

Filmen är filmad.. Alma fixar den ikväll, håll ögonen öppna , ni får den senare!

//Lowa


Till stallet

Drar till stallet för att göra film, sköta Fonzie , blir stress dag men en grymt rolig dag! Kommer uppdatera då jag hinner förvänta er inte allt för mycket bara ska cykla nu, så vi hörs senare!

//Lowa


Foto: Anna Maria http://lecheval.blogg.se/
//Alma

Pargas

Pargas var en ponny som jag provred för två år sedan.
Han var 18år och en riktig drömhäst. En riktigt fin ponny som hade tävlat fältävlans SM och hade kunnat göra det igen säkert. Sökte efter hans namn på tävlingsdatabasen för någon vecka sedan och han tävlas fortfarande höga klasser i hoppning med sin nya ägare. Om jag inte köpt Foxy så slår jag vad om att det var han jag skulle haft nu. Men det var tur att vi inte köpte honom för annars skulle jag aldrig haft Foxy. Pargas kan man bara säga en sak om, En riktigt fin ponny.
//Alma

It's now or never

Imorgon ska jag och Lowa filma till våran lilla "serie" eller vad man ska kalla det.
Så uppdateringen imorgon kanske inte blir den bästa. Vi har än inte kommit på ett bra namn men det kommer komma upp imorgon med filmen. Inget mer avslöjas. PUNKT.
//Alma

Outfit

Rusligt snygg vardagsoutfit. Om jag skulle haft råd skulle jag köpa allt på en gång.
//Alma

Varje gång jag blundar är det dig jag ser

 
Dagarna som går med dig, dagarna som jag är så otroligt lycklig. Alla de dagarna är jag med dig, om det fanns ord hur mycket jag älskar dig, jag lovar jag hade sagt de om och om igen. Inga ord kan beskriva kärleken, mellan dig och mig, kärleken jag känner. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. 
 
 
/Lowa
 

Hur många inlägg har AH gjort?

 
Om 3 månader är det ett år sen vi startade AH, hur många inlägg tror ni att vi har skrivit? Jag kan säga att det börjar på 20.... Och är fyrsiffrigt, den som gissar rätt ska få en speciell sak, det lovar vi ;D
 
//AH

Sjuk

Jag är sjuk så det har inte varit nån skola för mig idag, Agnes skötte Foxy. Bloggar mer senare då jag ska sova nu.
//alma


Rambo

 
Grymt snygga täcken, allt från stall till fleece till ländtäcken. Tog endast dem som var randiga men jag tycker de är grymt snygga, vad tycker ni? :)
(Finns i alla färger ovan)
 
/Lowa

Give Me A Second, I Need To Get My Story Right

Hej alla fina!
 
Dagen har varit lugn, vi hade "höggajoggen" nu vid tolv , vi springer eller går för cancer. Jag sprang iaf hela sträckan 5 km. Snart kommer några fina kompisar och då ska jag bland annat köpa present åt en som fyller år! Men ni kan vara lugna 5 st tidinställda är på g hära så ni blir inte utan bloggning! :)
 
/Lowa
 

Live While We're Young ♥ ♥ ♥

Går inte att beskriva hur mycket jag älskar dom <3
//Alma

JH väst

Ge mig denna väst från Hööks endast 349:- Grymt snygg! Men behöver ha så mycket annat så den får stå över, ska bland annat köpa fotoalbum + beställa bilder och lite sånt.. 

Väst JH Collection

Från 349 Kr 

 

 

Vadderad väst med resår i midjan för perfekt passform. Hög, vikbar krage med tryckknappar. 
100% polyester.

  • Tvätt 40º.
//Lowa

You are beautiful <3


Stall


Kandar


Rider någon av er läsare med kandar? Jag har aldrig gjort det men Eva (Fonzie's ägare) brukar göra det. Jag själv tycker det är grymt snygga träns, vad tycker du?


Torsdagen

Hej hej, slutade skolan för ett tag sen och nu håller jag på att städa/rensa Harrys hundskåp med godis osv. Ska mest troligt vara med Ellen idag annars tänker jag bara ta det lugnt! Slänger in inlägg lite då och då under dagen så missa inte! :)

//Lowa


Vår första header, kommer ni ihåg? ;D


Ridbyxor

Jag hade också dessutom velat ha ett par ridbyxor. Då jag endast har ett par bruna som är hela fast dom är för stora. hade velat ha ett par marinblåa, röda eller svarta JW byxor då dom inte är allt för dyra, och dessutom snygga. Finns på skara hästsport och dom´flesta andra hästsports butikerna.
//Alma

I wanna shout, I wanna scream

You've got the words to change a nation
But you're biting your tongue
You've spent a lifetime stuck in silence
Afraid you'll say something wrong
If no one ever hears it how we gonna learn your song?
So come, on come on
Come on, come on
You've got a heart as loud as lions
So why let your voice be tamed?
Baby we're a little different
There's no need to be ashamed
You've got the light to fight the shadows
So stop hiding it away
Come on, Come on

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I'm not afraid
They can read all about it
Read all about it

At night we're waking up the neighbours
While we sing away the blues
Making sure that we remember yeah
Cause we all matter too
If the truth has been forbidden
Then we're breaking all the rules
So come on, come on
Come on, come on,
Let's get the tv and the radio
To play our tune again
It's 'bout time we got some airplay of our version of events
There's no need to be afraid
I will sing with you my friend
Come on, come on

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I'm not afraid
They can read all about it
Read all about it

Yeah we're all wonderful, wonderful people
So when did we all get so fearful?
Now we're finally finding our voices
So take a chance, come help me sing this
Yeah we're all wonderful, wonderful people
So when did we all get so fearful?
And now we're finally finding our voices
So take a chance, come help me sing this

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I'm not afraid
They can read all about it
Read all about it

I wanna sing, I wanna shout
I wanna scream till the words dry out
So put it in all of the papers,
I'm not afraid
They can read all about it
Read all about it oh
 
/Lowa

Ingen uppdatering

Idag har jag inte kunnat blogga då jag inte har nå internet kvar och inte haft möjlighet till data. Men imorgon ska det tas igen!
//alma


Hiss eller Diss

 
Något jag tycker är snyggt är broderade schabrak/täcken. Det får absolut inte vara för mycket men jag tycker det är väldigt snygg om man broderar på en sida av schabraket/täcket till exempel hästens namn, eller ägaren. Grymt snyggt tycker jag, vad tycker du? :)
/Lowa

Inköpslist på Globen

*ridhandskar
*svetttäcke
*hoppspö
*hjälm
*tröja

Det var lite av saker som är ett måste. Den kommer säkert bli längre snart. Men för tillfället är det detta som är ett måste :)
//Alma


Fonzie Twist 19/9 2012

 
Skötte fin hästen idag som vanligt. Gjorde alla vanliga sysslor som att mocka, tvätta ben och rykta osv. Mös även på med honom i massor, den där hästen alltså, han är nog världens snällaste lätt!♥ Cyklade även hem med Sanna senare vid åtta typ..
Ursäkta för bilbristen, imorgon kör jag min sega och vanliga dator och där finns alla bilder! :)
 
/Lowa

READ ALL ABOUT IT


Om 30 minuter så ska jag cykla till stallet. Ska fixa Fonzie och mysa på med honom... Blir att fundera lite hit och dit idag också angående det jag skrev igår. Sanna och jag cyklar ner tillsammans och kommer hem senare vid 8 kanske, bloggar mer då, kommer även en massa andra inlägg som hiss och diss och några sådana osv :)

/Lowa


A DAY OFF


Har ingen skola idag eftersom mellanstadiet har utvecklingssamtal och då behövs våra lärare där som resurser. Ska hämta lite läxor därifrån iaf och sen ska man plugga innan jag åker till stallet för att sköta Fonzie. Ungefär så där ser min dag ut i stora drag, ska fixa iordning nu innan jag ska få tag i Faith för att gå till skolan.

/Lowa


Cool outfit

Säger en sak, ge mig!
//Alma

BE YOU , BE TRUE

/Lowa

Orden i låten är fantastiska

/Lowa

Strechingövningar

//Alma

...

Jag red Fox idag på dressyren.. Fox och det fick mig att fundera på så himla mycket way to much..
 
Jag har äntligen börja få kontakt med Daphne, bra kontakt. Äntligen har jag börjat hitta hennes knappar, hennes sätt, det sätt som hon behöver ridas på. Jag hade uteslutit Fox trodde inte att jag skulle ha han nå mer.. Fox är jätte fin, det är inte det men när jag äntligen börjar hitta knapparna på Daphne så känns det så jobbigt att börja om allt från början. Börja lära känna hästen och kämpa på med den. Ett halvår, det är så länge jag typ har tränat med Daphne, 6 månader. Alla gånger jag varit besviken, överlycklig..
 
Egentligen om jag måste välja någon av dem så ja.. Jag trodde inte Fox fick tävla nå mer , men jag vet inte det kanske jag inte behöver välja, jag kanske bara skulle rida han idag. Det är såklart att jag vill rida honom! Men när jag kämpat så mycket med Daphne är det värt det att börja på honom igen? Och kanske den största frågan , kommer han hålla när han sätts igång helt som vanligt?
 
Allt det där är betyder , är så viktigt. Känns som jag mäste göra värsta livsbeslutet fast jag inte ens vet om jag måste göra ett beslut. Jag vill ju ha båda, rida båda. Men jag har alltid en baktanke i huvudet , tänk om någon blir skadad osv..
 
Fox var så himla sjukt fin idag. Vi arbetade med skänkelvikning och lite volter och böjningar. Han gick i form större delen av ridpasset och arbetade på exakt som jag ville.
 
Jag vet inte.. Det känns som jag vill ha båda på olika sätt. Kommer jag någonsin få Daphne i sådan form som jag kan få Fox (mest troligt) , kommer Fox fortsätta vara lika fin och kommer han hålla? Det är dem stora frågorna.. Men som sagt, vet inte om jag måste ta detta beslut.
 
Samtidigt känner jag att jag abslout inte vill ha bort Daphne, allt arbete vi gjort tillsammans, den kontakt vi fått..
 
Hjälp mig , snälla, jag är så himla förvirrad...
 
/Lowa
 


 

One Direction cover Wonderwall and I'm yours ♥

//Alma

Diss

Någonting jag tycker är mindre fint är färgade säkerhetsvästar. En säkerhets väst ska vara svart, inte brun, blå eller röd. Jag skulle aldrig ta på en sån. Smaken är som baken (delad) ;)
Vad tycker ni?
//Alma

Outfit

Igår kväll så satt jag en snabbis och knepade ihop en outfit. Kan lätt tänka mig detta till mig och foxy någon dag. Riktigt snyggt och det finns att köpa HÄR och HÄR.
//Alma

Svåra hästar

 
Foxy är ingen lätt ponny, Tro mig.
 
Vissa verkar tro att sin ponny/häst är jätte svår jämnfört med alla andra. Alla hästar är svåra på olika sätt. Den ena skenar iväg i skogen, den andra vägrar att hoppa. Alla har olika problem. Vissa går bra i dressyr men inte hoppning och tvärtom. 
 
Om ni aldrig suttit på hästen ska man aldrig dömma om den är lätt eller inte. Det kan vara så att det är ryttaren är duktig. Inte att hästen börjar sätta baken under sig och kröka på nacken direkt en nybörjare sitter upp. För det är alltid beroende på ryttaren.
 
När nån säger nått positivt om någon annan så kommer alltid kommentarer "hästen är ju jätte lätt" eller typ "min häst är mycket svårare än den" typ. Det ger dig/den inte mer beröm eller att du blir bättre. Visst, din häst är kanske svår. Men det finns andra hästar som är det.
 
Detta blev ett kort inlägg, men jag hoppas att jag fick någon att tänka om lite innan ni säger något.
(gäller även ridskole/tävlingsryttare!)


//Alma
 
 

Förvirrad...

Kommer ett deepshit från mig så fort jag kommer hem! Är lycklig men så himla olycklig på samma gång...
//Lowa


Hjälm

Något jag måste ha snart är en ny hjälm. Åkte ju av ihelg och vill helst ha en säker hjälm på mig när jag rider och speciellt hoppar. Helst vill jag ha någon av dom här men har inte vågat titta på priset...
//Alma


Tisdag


Hej gott folk! Ska snart åka till stallet för dressyr och Fonzie och är taggad till tusen idag. Glömde bort att skriva varför jag är så överlycklig, men som ni vet älskar jag ju att åka utomlands och vi har redan börjar kolla för att få ett så bra pris som möjligt. Poängen är den att vi faktiskt hittat ett! Mer info kommer senare ! ;)

//Lowa


Stockholm Horseshow 2012..

..längtar jag sjukt mycket till. Barback hoppning, mässan och så vidare. Dessutom är ju Nellie berntsson där så ska gå förbi där på lördag och bara säga typ Tjäääna Nelliii! Haha ;)
Ska någon av er till globen iår eller kanske nästa? '
//Alma

Imorgon

Imorgon kommer ett killer inlägg. Ska börja skriva nu så blir klar först imorgon.
//Alma
Blue Eyes Socks 

Hissar

Hissar dessa Glen Gordon (GG) schabrak. Stilrena och ändå "clatchiga". ;)
Hade lätt kunnat smyga och sno Vikkans eller Moas. Haha. Finns att köpa HÄR
//Alma

Stallet idag , ridkurs och Fonzie


Vi börjar med ridkursen. Red Ior och är nöjd och tycker det gick hyfsat bra. Vi jobbade med samlade hästar, mycket vändningar med vändhjälperna alltså ytterskänkel, vikterna och ledande innertygel, tyckte det var jobbigt i början både för mig och Ior men i galoppen gick det mycket bra! Så är faktiskt nöjd, tycker inte det kunde gå så himla mycket bättre.

Skötte ju även finaste idag. Gjorde allt och mös på med honom som bara den, Gud vad man älskar den där hästen :*

//Lowa


Överlycklig


Förklarar snart varför! :)

//Lowa


Måndag

Hej! Sitter i stallet var tvungen att mocka men bloggar nu iaf. Ska rida om 30 min tydligen blir det Ior, men han är ganska rolig så helt okej att rida. Tydligen ska Fox också gå med på våran lektion och det känns super roligt, han har äntligen börja sättas igång på riktigt! Har till och med Anmält mig till lucia showen :)

//Lowa


Outfit

Knåpade ihop en riktig härlig outfit nu till hösten. Hade lätt velat ha schabraket och hjälmen! Mums ;)
//Alma

Minnen

 
Satt och kikade runt lite på bloggen, för att få samma insperation som man hade innan, då hittade jag en massa söta kommenterarer, som gillade våran uppdatering osv. Det var så grymt roligt att gå och läsa och klicka på sånna saker, se gammla bilder och tiden med Fox. Tyckte verkligen om mig och det fick mig och kämpa bara ännu mer! 
Dessutom kommer ni ihåg stalltossorna? Vi sa ju att det skulle bli mer avsnitt men det blev det ju inte av någon annledning, men att hålla på att fixa videor sådär är ju inte det lättaste, så nu kommer ni ju kanske få lite "slarvigare" videor eller vad man nu ska säga.. Det kommer iaf inte bli med musik och mest troligt kommer den läggas in på videofyme så ni vet, men videor kommer det bli! Och om det funkar bra kanske till och med videobloggar kommer komma senare :D
 
Klicka gärna på februari , mars osv.. För att kika igenom hur vi hade det för inte alls så länge sen, och om du vill läsa om mig och Fox tycker jag absolut att du ska göra det! 
 
Haha kommer ni ihåg? 
 
//Lowa

Abstinens

Vill verkligen köpa ett schabrak eller bara nått hästrelaterat nu! Spanar på detta eskadron schabrak som är sp snygg. Finns att köpa på www.horsemeup.se
//Alma


Anna-Clara träningar

I helg har jag hoppat för en tränare som heter Anna-Clara för första gången. Gick jätte bra båda passen. Foxy var pigg och alert! Idag flög jag av en gång men det spelar ingen roll.
//Alma


YOLO


Nyheten

 
Omg...Omg...Omg...Omg.. Vågar jag berätta? Det mest intressanta, roligaste som någonsin kommer hända? Det som alla och allt kommer prata om, det som kommer bli världs känt. Vågar man berätta det?
Det som kommer bli dagens snackis i flera veckor.... DADADA jag ska berätta NU!
 

Haha hoppas ni fattar att det är ett skojj det som stod där ^ , men för oss och er som läser/följer våran blogg kommer det vara stort.. Vi ska nämligen börja en gång i månaden / ibland en gång i veckan med AH´s vardag. Då kommer det inte var text eller något sånt utan ett videoklipp. Såklart kommer ni få se när vi mockar, ryktar och tvättar vk+k, not! Utan nu är det gymkanor, roligheter, vänner, ASSÅ SHIIT ALLTSÅ. Tror ni det kommer bli bra? Tror ni det kommer bli roligt? Och vi ska sköta oss med detta, men jag lovar er , vi kommer inte vara roliga, bra och allt sånt där , VI kommer ÄGA totallt.
 

Haha var bara tvugnen att skriva så, men nu vet ni , mina kära, nu vet ni ;)
 
(Det kommer komma en logga till den men det finns inte bilder än så ni får den senare, medans får ni en bild på två fina fuxar som visades för läänge sen!)
//Lowa

Duktig eller en talang?

Min kompis Fatma är verkligen grym på att göra headers och outfits, så tänkte visa er några riktigt snygga och stilrena som hon har gjort!
//Alma

Bildbomb på Fonzie Twist ♥














Älskar dig otroligt obeskrivligt mycket <3 
 
Bilderna får inte kopieras utan min tillåtelse.
 

//Lowa

NI KAN SÄGA VAD NI VILL

Ja vart ska vi börja? Vi säger om och om igen att vi ska börja blogga normalt, vi ska bli bättre, vi ska kämpa. Inget händer känns det som, jag skriver ofta att uppdateringen har varit dåligt osv.. Men det ser ni ju egentligen. Jag vet inte varför jag skriver det, får kanske dåligt samvete, när jag vet att jag lovat och inte håller det. Men samtidigt är det så svårt att hålla det, tänka på bloggen medans allt annat också finns. Vi har blivit dåliga på blogga, göra tidinställda, vara lika glada och peppade.  Vi vet det. Vi har varit (ursäkta mitt språk) förjävla dåliga på det.

Kan det bli som det var förr då? Det är kanske den stora frågan som både jag och Alma funderar på. Kommer vi någonsin få tillbaka bloggen på den plats den var på? Jag vill, men båda måste gå in i det till 100 andra kommer det aldrig funka. Vi måste bli ett som vi var en gång tidigare, vi måste börja kämpa igen, in med kommentarerna, upp med uppdateringen och verkligen kämpa. AH måste bli som den var för 6 månader sen. Den måste betyda något, en blogg som man går in på för att se vad vi skrivit om nu , inte om vi har uppdaterat en gång idag. Inläggen kan inte fortsätta vara så tråkiga som dem är nu, det går inte , inge intressant och läsa. Bilderna måste uppdateras oftare.
 
Så mycket att göra, så mycekt att förbättra. KLARAR VI AV DET? Gör vi det?  Klarar vi att gå in och fokusera, bli ett, förbättra allt som måste göra, bli gamla AH som läsarna gillade, kommenterade , var med i tävlingar osv... Varje gång vi säger att vi ska börja om, starta om på nytt, är det då vi tappar allt? Hitills har ju allt gått ner i stället. Inget har blivit bättre , snarare sämre. Och jag säger , nu eller aldrig. Händer det inget NU händer det ALDRIG.  Jag ska göra allt jag kan, allt jag orkar, det ska jag göra för denna bloggs framtid. 
 
Så vad säger ni? Är ni redo för kampen, kommer ni orka hålla er kvar , tills vi får upp den, tills vi bättrar oss? Kommer ni finnas med oss? Vi älskare er och det vet ni. Och nu behöver vi er mer än någonsin, så känner du att du vill säga att du stöttar oss, kämpar med oss, eller bara kommer fortsätta läsa bloggen, skulle det betyda guld. 
 
Behövde skriva av mig.. Och efter det här så om någon timme kommer nyheten komma upp också. Jag tror på AH´s framtid, jag tror vi klarar det, vi måste bara ta i lite extra.
 
//Lowa

 
 

Uteritt Daphne


Gud vad jag blir less på henne ibland.. Hoppar och bara springer , lyssnar inte och har huvudet så högt upp det går. Nog för det blåser men så där fjompig brukar hon inte vara och jag blir sjukt less på sånt.

Red iaf ut till andra med Agnes och smugglan , undersökte även en stig. Trav och lite galopp men mest skritt blev det idag. Behövdes verkligen!

Ryktade och gosade, smorde sadeln och tränset och tvättade vattenkopp och krubba innan jag åkte hem igen. Helt slut körd känns det som att jag är!

//Lowa

Bildbrist jag vet, ska gå in på min dator direkt efter middagen och lägga upp några bilder och även nyheten ;)


Vilket grimskaft

Vi återupptar frågan om vilka grimskaft ni använder, kedja eller inte, läder eller vanlig? :)

//Lowa


Söndag

Sovit hos Agnes , snart åker vi till stallet för att rida ut. Är bara där och fixar Daphne innan jag åker hem för att fundera på lite saker och ting, har även lite läxor. Så uppdaterar mer senare om Uteritten osv :)

//Lowa


Godmorgon!

 
 
Haha okej kanske inte godmorgon längre men vi säger som det. Lättare att hitta på en rubrik då. Idag blir det att göra lite läxor, men sen blir det ju som sagt en "fest" som mina vänner kallar det, Faith och Lovisa har fyllt år så vi ska ha lite roligt och mysa på med några andra, eller mysa på musik på högsta volym och skrika så haha, bor du i Kiruna är det dags att höja tv:n kl 20.00! Längtar till 1000 kan jag säga , ska kika på lite mer bloggar, få blogginspration och sen ska jag avslöja nyheten till er imorgon , som förhoppningsvis är klar då! :)
 
//Lowa

lat

Ska göra lite läxor, och äta godis. Kalla mig vad ni vill men vill bara ta det lugnt idag, orkar inte göra så mycket mer. Inte så stor mening till allt känns det som. Imorgon blir det party hos my ladies sen blir det sova hos Agnes mest troligt och på söndagen stallet. Och jag som skulle ta en slapphelg men får väl göra det nästa vecka då!  Nä ska börja nu med läxorna vill kanske hinna titta lite tv innan jag går och lägger mig om jag säger så! :)
 
//Lowa

First we like nanana

Then where like yeah yeah yeah...


Irriterad

Hoff vad jag blir irriterad när inte mina inlägg kommer ut! Usch och fy. Ny dag iaf är ledig till söndag sen blir det Daphne så ska väl hitta på nåt idag. Måste göra mig klar nu för skolan hejsvejs! :)

//Lowa


dagen

Hej hej, hinner slänga in iaf ett snabbt inlägg nu innan jag måste fortsätta med spanska glosorna. Varit med Sanna idag var tvungen att gå på stan osv, ska på en "fest" på lördag. Så fixade de och umgicks med henne sen har jag dammsugit, handlat och gjort en massa mer så kommer blogga efter spanska glosorna. Dessutom håller jag på med lite hemliga saker... Snart kommer ni få se vad ;)
 
//Lowa

Nyhet

Snart kommer värsta nyheten komma upp.. MISSA DEN INTE!

//Lowa

ÅTERKOMMER

ÅTERKOMMER! ÄR TILLBAKA TILL ÅTTA.

//LOWA

Sova


Ska sova nu. Jobbade lite matte här på kvällen.

Longerade Foxy ute på dressyrbanan. Han gick fint och nu har han blivit riktigt duktig på det.
//Alma


hela dagen lång

 
Hållt igång hela dagen igen. Egentiligen inget att skylla på när man har blogg, men på kvällen nu blev jag så himla trött så orkade inte öppna datorn. Håller på bli sjuk känns det som , peppar peppar att inget händer!  Ska duscha alldeles strax innan jag pluggar stenhårt på mina glosor, ska läsa lite nu innan duschen också. Kan tyvärr inte lova ett till inlägg men mset troligt blir det iaf ett! :)
 
Cyklade som sagt till stallet med harry med mig. Fixade Fonzie och lite sånt fix. Cyklade sedan hem 19.30 pappa hade hämtat Harry så jag cyklade ensam. En fluga sitter på min skärm just nu... Irriterande!
 

Åker till stallet strax

I skolan idag så joggade vi så det har jag redan gjort klart idag. Ska cykla ner till stallet snart för att sköta Fonzie , kommer väl komma hem vid 19.30-20.00 men äter ju alltid middag innan jag bloggar så ni vet.

//Lowa

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3155358/images/2012/pic_50509635ddf2b31fde000420.jpg" class="image">


Don´t tell me it´s not worth fighting for

Sen hade vi ju min lilla prinssesa idag som också skötte sig alldeles utmärkt och var grymt fin! Lite jobbigt bara när hon kastar upp huvudet men det är bara att arbeta med det , allt kommer inte gå lätt.
 
Idag jobbade vi med att när vi var på spåret skulle vi som göra (även där) en framdelsvändning och sen rida rakt fram, det gjorde vi i både skritt och trav och efter ett tag blev hon så otroligt fin. Sedan jobbade vi på den stora mittvolten med samma sak som fonzie alltså typ göra en framdelsvändning i volten, även detta gick utmärkt. Är mer nöjd än jag kan bli idag känner jag! Vilka fina hästar man får uppleva saker med, vilka fina hästar man kämpar med, dem är verkligen värd kampen!
//Lowa

you are the fire

 
Börjar med Fonzie då. Eftersom gårdagen bjöd på ett problem som visas tidigare hade Eva frågat Anki om hon kunde hjälpa mig så hade som en ridlärare med mig idag kan man säga. Och idag satt jag kvar på hästen dessutom var han väldigt fin!
 
Vi jobbade bara i skritt och trav idag, på volter, stora som små och med att flytta undan baken så det blev nästan en framdelsvändning i volten. Väldigt bra träning för både mig och honom, red även efter hela ridbanan och ökade , minskade, gjorde halvhalter och halter. Gick alldeles utmärkt. Blir så glad när han inte tjorvar och är dum, är en av de hästar som är roligast att rida helt klart! Han kanske inte gick helt perfekt, men jag nöjde mig att jag kände att båda av oss slappnade av och jag hade bra kontroll på honom och att han lyssnade på mig, jag red honom.
 
Ett av problemen som jag och Anki trodde de kunde vara var att han blir spänd och så spänner jag mig och så blir han ännu mer spänd och ja hoppar till för minsta lilla saker , och lyssnar inte på mig. Men idag nu när Anki har hjälpt mig så känns det mycket säkrare att rida honom, jag känner att jag kan ha kontroll på honom och rida ett vanligt pass och att han lyssnar på mig. Ska tänka på att vara avslappnad och att alltid hålla honom sysselsatt. Känns väldigt bra nu, hoppas på det bästa nu bara :)
Ursäkta bildbristen sitter på skoldatorn, ska ta och ladda upp nya imorgon eller nåt.
 
//Lowa

Två gudomliga ridpass kommer mer håll utkik!


Hey bloogeeeen!

Lite sånt där damp anfall.. Iaf slutat skolan ganska nyss, ska alldeles strax sticka till stallet och sen rida på dressyren och Fonzie. Anki hjälper mig ju med Fonzie idag så hoppas jag inte far av, eller jag ska inte fara av idag :) men bloggar mer senare!

//Lowa


Ridkurs Wanda


Sen var det ju dags för ridkurs. Kan ju inte påstå att jag var speciellt ridsugen om man säger så... Egentligen gick det inte dåligt alls! Hon hade bra form och arbetade på fint men jag tyckte inte jag red nå bra, och om jag ska vara ärlig så orkade jag inte ens försöka. Tar upp det imorgon ist med Daphne då ska jag rida, ska få Fonzie fin också, och nu har jag bestämt att han ska inte få av mig!

Vi jobbade innanför spåret med att få raka hästar. Sedan så gick vi in på två mindre fyrkanter och arbetade i hörnen med att flytta de i en framdelsvändning men att hålla koll på ytterbogen. Vi slutade Ridpasset med att galoppera på två volter med att flytta ut bakdelen och ställa vänster/höger. Och som sagt egentligen gick det inte alls dåligt men kändes inge bra i min ridning.

//Lowa


Vad har han innanför pannbenet?

Ja det är lilla Fonzie Twist vi pratar om. Idag hade jag lust att slå en hammare i huvudet på honom kan jag säga!

Började med att jag och Agnes med Foxy red ut till 2:a bron , travade och skrittade. Han kändes ganska pigg men inte så att han skulle sticka. Sen gick vi båda in på banan ett tag eftersom vi endast varit ute 30 min. Travade även där och det gick väldigt bra. Sen så började Agnes skritta eftersom hon var klar så jag tänkte bara ta ett varv till i trav och foxy var ju inne på banan så det skulle ju inte vara nå problem.

Va tror ni händer? Hästen (förmodligen utan hjärna) börjar skena med mig och när jag styr in honom så han måste stanna tvärvänder han. Det värsta är nog att när jag ramlat av tittar han på mig innan han TRAVAR OCH SEN SKRITTAR sin väg i LUGN TAKT! Lite sådär som det känns som han hånar en. När jag väl fick tag på honom då läxade jag upp honom innan jag skrittade ut runt stallet ensam. Då minsann var han lugn och skit sur på mig. Kan säga att han fick inga morötter efter den ritten!

Han gör inte så med någon annan utan bara mig. Det är nästan som han fått det till en grej att han vet att jag far av om han börjar och då ska han hålla på fjanta sig. Han gör det inte för att han är rädd bara för att testa mig typ. Har nog aldrig varit så förbannad på Fonzie som jag var idag.

Imorgon ska iaf Anki hjälpa mig lite och ska titta när jag rider och om han är ett psyk då ska hon sitta upp och rida på honom. Dum häst, sur ryttare och sedan en sur häst. Dagen kunde inte bli bättre eller hur?! Men på nåt konstig vis så älskar jag honom så mycket att det gör ont. Hoppas problemet går bort snart för jag älskar verkligen att rida honom och vill ju inte behöva sluta för det här men det går ju tyvärr inte om det fortsätter. Ett fel sned , kan leda till att jag ramlar av på fel plats.

//Lowa


Fullspäckad

Har mycket att berättat, har haft en fullspäckad dag ska bara duscha så ska jag berätta allt!

//Lowa


boots

 
Cavallo Simple Horse Boot, som fungerar som ett par skor för hästen från Hööks kostar 1395kr.
 
Tycker det låter som ett väldigt bra och praktiska boots och lätt något jag hade kunnat köpa om min häst hade ömmat eller varit känslig mot grus osv. De såg inte heller så fel ut eller vad tycker nI?
 
 
//Lowa

Bussen


Sitter på bussen på väg till skolan. Det blir troligast inget stall idag så åker direkt hem. Ska be Agnes rida ut.
//Alma


svårare för varje gång

 
Känner att jag börjar återfå stinget att blogga. En bra känsla faktsikt, grymt bra :D Berättar lite snabbt om morgondagen börjar med skolan då som vanligt. Sen cyklar jag till stallet , sköter Fonzie , rider även ut honom, rider på ridkurs och så tänkte jag jogga hem sen, tänker träna som bara den nu innan coopertestet sen vilar jag hela vinter innan jag börjar igen ;) Haha nä skojjar men tänker iaf träna hårdare nu innan coopertestet, tänker minsann få upp den där konditionen!
 
Fin ponnyn <3
 
//Lowa

Fototapet

Mamma har beställt en fototapet som hon hade satt upp idag. Jag visste inget men snäll som hon är så gjorde hon det. Åhh det är så snyggt <3 å Jeanette är lite rolig hon också ;)
//Alma


headern

Ja vad tyck då om headern? :)

//Lowa

Dagen

Blev lite stressigt för mig i idag om man säger så, därav uppdateringen. Vaknade först 11.30 och hade stalljouren 13-19. Har även ridit ut Daphne med Ellen och Harry , blev grymt irriterad då hon inte lyssnade ett dugg på mig och sprang hej vilt. Lugnade ner sig mot slutet iaf.. Nu ska jag duscha fixa header och sen lägga mig ner med en film, för jag är trött.

//Lowa


Sånt här blir man glad av <3

Checkade in på min kompis blogg nyss och såg det här. Och det var såklart av min underbara vän annamaria ! Tycker att ni också ska klicka in på den, http://lecheval.blogg.se !
Natural horsemanship är såklart det hon menar med egna väg å så.
//Alma


Bästa gången

Igår när jag longerade igen så var han hur fin som helst. Böt varv ofta. Han var pigg och lydig. I galoppen började han bocka lite men fick han att sluta direkt
//Alma


Problem igen.


Bilderna skickas först imorgon så kommer inte kunna göra Headern idag. Ledsen att ni fick veta det så sent. Imorgon kommer den in ist, tjejen som har bilderna åkte bort ikväll och kunde därför inte fixa bilderna. Nånå har haft Agnes här hela kvällen sett två filmer och ätit osv. Ska fortsätta mysa på nu! :)

//Lowa


Stalldagen i korta drag


Då är allt i stallet fixat och klart. Släppte nyss ut Fonzie och nu ska jag alldeles strax JOGGA hem från stallet, känns inte Roligt men ska iaf göra det!

Juste de har även fotat Daphne idag så det blir bilder på henne också bara Julia som ska skicka dem. Ska även göra Headern här på kvällen någongång så håll ögonen öppna! :)

//Lowa


Morgon

Godmorgon!

Sitter i stallet och ska byta om nu. Sköter ju Fonzie idag så måste mysa och fixa med honom och lite sånt. Tänkte även vara så hurtig att jogga hem från stallet , måste bli bättre på att jogga speciellt med tanke på coopertestet som vi kommer ha om inte allt för länge! Uppdaterar mer under dagen, för det här är ju som sagt en ny start så någongång måste man ju börja.

Ska även fixa Headern till kvällen så den här inte få stå allt för länge!

//Lowa


Temat

Tjena tjena som ni ser är ju hela bloggen annorlunda nu. Och för de som undrar - nej vi ska inte ha denna header utan jag kommer fixa den imorgon eftersom det tjorvar så himla mycket så jag höll på att kasta datorn genom väggen! Men vad tycker ni hittills, bättre eller sämre? :)

//Lowa


Nu börjar vi

Är tillbaka om några timmar, en ny start, en ny  AH!
 
//AH

LOL

Nyss sett filmen LOL var super bra! Ni måste verkligen se den , är svin bra lovar kommer inte göra er besviken. Klockan 19.30 bär det av till Alma, bli inte förvånade 2-3 timmar senare det är samma blogg, men med allt nytt :)
//Lowa

Stall

Sitter i stallet med annis och Emilia. Idag ska jag longera Foxy. Tänkte även göra lite NH :) //alma


:@

Fatta sur man blir när inläggen inte kommit upp :@ jaja har slutat skola vid två stack sedan till stan för att fika med lite fint folk. Gick sedan hem igen och ja nu sitter jag här, åker till Alma på kvällen, kommer bli mycket jobb nu med bloggen för ALLT ska ändras, allt ska bort det ska bli en helt ny blogg! Vi ska ta tag i bloggen ordentligt nu!

//Lowa


//Lowa
 
:´(

pluggar förfull...

Håller på plugga förfullt här med spanskan i min hand. Har ni datorer i skolan nu? Det har vi och nästan allt kommer ligga på den, kan både vara dåligt och bra. Tycker glosförhör är lättare på papper så fick med ett papper också som tur var!

Mest troligt ska ju jag och Alma göra om hela bloggen imorgon och det ska bli grymt skönt så kanske blogglusten kommer komma tillbaka som den var engång i tiden! Har varit på lompis med några kompisar och kom hem bara för nån timme sedan. Kommer (hör och häpna) göra tidinställda till er imorgon bara för att jag känner mig dum..

//Lowa

Ska bara plugga snart så...


Till skolan

Ska fixa mig till skolan nu, torsdag är det idag och det innebär stallfridag, Alma och jag ska fixa bort designen och skapa en helt ny typ imorgon eller nå så kanske vi får tillbaka blogglusten :D


//Lowa


Under läppen*

I mitt förra inlägg :)//alma


Jobbig dag

Hann inte slänga in nå inlägg efter skola idag så blir först nu. Idag har varit en ganska jobbig dag känslomässigt tur att man har vänner dagar som denna! Behövde Fonzie mer en någonsin idag kändes det och det är skönt att man har såna dagar också behövde känna han andetag osv. Haha låter roligt men det är sant. Kom nyss hem och nu ska ja sociala med några hejsvejs! Bloggar mer snart! :)

//Lowa


Saker du inte visste om mig

Jag kan rappa en bit fresh prince of bel air.
jag vill göra hål en bit nedanför hakan
hatar att vara utan smink i skolan
jag längtar till globen horse show grymt mycket
/alma

733 dagar med dej

Med dej <3


Dressyren

Red på dressyren idag med fina Daphne. Gick helt okej men mer åt det braiga hållet, vi mycket beröm av Annika att jag får henne att flytta sig väldigt fint i båda varven med hjälp av mina skänklar. Det ända som händer är att hon tappar tempot så det måste jag arbeta mer med henne, traven jag fick efter övningen var super bra!

Vi jobbade alltså med att flytta hästarna i skänkelvikning och "stora" framdelsvändninar i bågar. Och som sagt så flyttade hon sig väldigt bra men tappar tempo så en sak och jobba med. Kändes grymt bra att vara tillbaka på henne igen! :)

//Lowa


Ridpass

Red Tjorven på ridkursen som rubriken säger. Vi red för Sofia idag och tyckte det alldeles utmärkt om man tänker på att Tjorven inte äter den lättaste att rida. Vi jobbade med tempoväxlingar och övergångar och i den ökande traven var han sjukt fin faktiskt. Så jag är stolt , kunde inte gått bättre med honom typ :)

Skrittade ju även ut Fonzie på långtygel runt 2:a bron med Kickan och Elli , det gick också väldigt bra och var väldigt mysigt :)

Ps. Bild tagen från Victoria , även hon som rider! :)

//Lowa


Stalldax

Hejsan! Tänkte åka till stallet om en halvtimme eller så. Ska sköta Fonzie och rida på dressyren för första gången, ska bli grymt roligt! Ska blogga också om Ridpasset igår innan jag sticker!

//Lowa


Piteå

FREDAGEN : Vi åkte vid två tiden någongång och var där ca 20.00. Lastade av, spånade boxen , ledde och gjorde lite sånna saker innan vi åkte till stället vi skulle sova på. Både Ferrari och Fonzie var lite spända och nyfikna , de stod i uteboxar och de var något nytt för båda två.
 
LÖRDAGEN:  Fixade ju alla de där vanliga sakerna och borstade och ryktade innan Eva skulle börja på framridningen. Tittade på några Ekipage innan det var hennes tur, hon red LB:2 och jag tyckte det såg jätte fint ut, hon tyckte det gick helt okej men hon var nöjd, det är ju huvudsaken. Hon hamnade på plats 7 av 25 , inte så dåligt ändå. Mös mest på hela dagen och skötte Fonzie osv, jag , Ellen och Sara gick med F & F i skogen ca 1h sen också , då hade de blivit väldigt trötta eftersom de inte sovit så bra och ridits. Vi åkte sedan och åt och åkte sedan hem och sovde.
 
SÖNDAGEN: Samma sak här , borstade och ryktade innan Eva red , hon red LB:2 igen. Idag såg det ännu finare ut, eftersom började slappna av. Hon blev väldigt nöjd och det tycker jag verkligen hon ska vara! Grymt fint såg det ut! Fixade resten , som att mocka ut osv innan det var hemfärd. 
 
Vi lastade Fonzie och det gick hur bra som helst , sen började han gnägga och så svarade Ferrari och då fick Fonzie lite panik och började sparka i transporten så både bilen och transporten skakade. Tillslut så reste han sig och hamnade över frambommen med frambenen och stod med de i "hönätet" (kommer inte på vad det heter). Så vi var tvungen att kalla till en massa hjälp men som tur är så har Fonzie så starkt psyke och får inte panik lätt, så han stod helt stilla och väntade på att vi skulle ta loss honom. Direkt efter så satt vi fast honom igen och körde direkt så inget mer skulle hända och då var det som vanligt igen. Han brukar aldrig göra något sånt här så det var lite chockande, men allt måste den där hästen tydligen uppleva...
 


ROSETTER FICK HAN BÅDA DAGARNA OCH BLEV  ALLTSÅ PLACERAD :)
 

//Lowa
 
 

Ridning

Står ridning och ridning på schemat. Åker ner till stallet strax och sköter Fonzie osv , sen rida på ridkurs och sen skritt tur med Fonzie . Bloggar alla de där inläggen jag lovat osv sen när jag kommer hem så ni vet :)

//Lowa


Haha epic


Datorn hängde sig

Jag duschade gick in på datorn och sen gick det inte. Det tog tvärstopp, hann ladda över bilderna sen hängde sig datorn säkert 10 ggr så jag orkade inte, är så trött efter helgen också vi har ju gått upp innan halv sex idag. Jag hade ju kunnat skriva här allting men det känns inte lika roligt , då blir det ju inga bilder osv, nä det är bättre när jag kan göra det ordentligt så ni får det imorgon ist med bilder och allt!

Nu ska jag sova Godnatt ! :)


Hemma

Hejsan hoppsan är tillbaka hemma igen! Sorgligt men ändå skönt, alltid lika roligt att åka till en annan Ridklubb och följa med på tävling. Har mycket att berätta men ska börja med att duscha så bloggar mer sen, två rosetter följde iaf med av två starter :)


//Lowa

(ni får en gammal bild har inte laddat upp de nya än.)


Fuxar i mitt liv

Mahonia
Isadora

och Red Nec Fox <3



//Alma


Kommentera om nji vill ha ett längre inlägg om hästarna :)

Red Nec Fox


Look after you-Louis Tomlinson

 

RSS 2.0