Piteå

FREDAGEN : Vi åkte vid två tiden någongång och var där ca 20.00. Lastade av, spånade boxen , ledde och gjorde lite sånna saker innan vi åkte till stället vi skulle sova på. Både Ferrari och Fonzie var lite spända och nyfikna , de stod i uteboxar och de var något nytt för båda två.
 
LÖRDAGEN:  Fixade ju alla de där vanliga sakerna och borstade och ryktade innan Eva skulle börja på framridningen. Tittade på några Ekipage innan det var hennes tur, hon red LB:2 och jag tyckte det såg jätte fint ut, hon tyckte det gick helt okej men hon var nöjd, det är ju huvudsaken. Hon hamnade på plats 7 av 25 , inte så dåligt ändå. Mös mest på hela dagen och skötte Fonzie osv, jag , Ellen och Sara gick med F & F i skogen ca 1h sen också , då hade de blivit väldigt trötta eftersom de inte sovit så bra och ridits. Vi åkte sedan och åt och åkte sedan hem och sovde.
 
SÖNDAGEN: Samma sak här , borstade och ryktade innan Eva red , hon red LB:2 igen. Idag såg det ännu finare ut, eftersom började slappna av. Hon blev väldigt nöjd och det tycker jag verkligen hon ska vara! Grymt fint såg det ut! Fixade resten , som att mocka ut osv innan det var hemfärd. 
 
Vi lastade Fonzie och det gick hur bra som helst , sen började han gnägga och så svarade Ferrari och då fick Fonzie lite panik och började sparka i transporten så både bilen och transporten skakade. Tillslut så reste han sig och hamnade över frambommen med frambenen och stod med de i "hönätet" (kommer inte på vad det heter). Så vi var tvungen att kalla till en massa hjälp men som tur är så har Fonzie så starkt psyke och får inte panik lätt, så han stod helt stilla och väntade på att vi skulle ta loss honom. Direkt efter så satt vi fast honom igen och körde direkt så inget mer skulle hända och då var det som vanligt igen. Han brukar aldrig göra något sånt här så det var lite chockande, men allt måste den där hästen tydligen uppleva...
 


ROSETTER FICK HAN BÅDA DAGARNA OCH BLEV  ALLTSÅ PLACERAD :)
 

//Lowa
 
 

Kommentarer
Postat av: Lowa Grann

Vad roligt!!

2012-09-04 @ 13:34:53
URL: http://lowagrann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0