When we are in top, we lose it

 Skärpning. Om och om igen tjatar vi om att vi ska bli bättre, och vi blir det i perioder och sen tappar vi det, igen. Hur ska vi göra för att hålla det här uppe hela tiden? Många säger skaffa egna bloggar, gör det, gör det. Det är inte lätt, och detta år har så många parbloggar splittras och vi är inte en av dem.
 
Låt oss börja om , om och om igen. Låt oss kämpa oss igenom alla perioder av allt det dåliga/bra. Vi vet att vi BÖR bli bättre för att FÅ bättre. Och det ska vi också minsann, som vi säger varje gång. Vi kommer lägga upp ett schema denna gång, försöka få den här gången speciell, få den att funka. Vi kan inte säga att det kommer funka, inte nu i alla fall. Skolan första hand, djuren andra hand, bloggen kommer sist. Men som vanligt kommer vi försöka. Vi ska försöka tills vi klarar vårt mål, vi ska kämpa som in i h*lvete bara för VÅRAN skull. För att vi ska växa som personer. Och för ER som vått och torrt alltid kommer tillbaka. Tack, denna gång hoppas vi på bättre.
 
Dock har en sak hänt och Alma kan vara mindre aktiv, men det är något Lowa vet om och kommer ta hand om. AH tar hand om dig Alma. Älskade vän.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0