Historien om AH's resa

Nu kommer det komma värsta deepshiten här alltså, men nu ska ni få höra motgångarna, framgångarna och en massa andra saker som kommer vara roligt att veta.

AllroundHästarna skapades av mig och Alma den 6 december. Båda hade haft enskilda bloggar som hade gått mindre bra, så vi bestämde oss att slå ihop dem och då skapade AH bloggen om två tjejer inom ridningen. Tjejerna som inte visste hur tufft det kunde vara ibland och hur bra allt kunde kännas ibland. Tjejerna som inte visste att allt skulle förändras att allt skulle få motgångar och framgångar.

I början gick det ju som det gick vi tyckte det bara var roligt. Men sen började det bli mer allvarligt, vi började ta det lite mer seriöst. Statistiken var på topp och vi hade så roligt och var så motiverade. Sen kom ju motgångarna. Statistiken sjönk hastigt och motiveringen var i botten . Allt kändes jobbig och bloggen fick ligga åt sidan och vi tänkte inte så mycket på den, vi släppte den helt ärligt. Då kom ju motiveringen tillbaka och vi började kämpa igen, vi kämpade upp oss själva och fick tillbaka det mesta. Vi hade motgångar , framgångar , motiveringen försvann och kom tillbaka.

Just nu kämpar vi vidare, vi har inte fått tillbaka allt vi vill men vi kämpar fortfarande. Vi kommer kämpa för er och nu ska vi inte släppa bloggen nå mer. Vi kommer göra allt för att få tillbaka det. Det är Vi , Ni och speciellt DU som gör denna blogg , kom ihåg det! Vad hade vi varit utan er?! Jo inget för då hade inte ens bloggen funnits. Den dagen motiveringen verkligen inte finns kvar ska vi kämpa för att få tillbaka den, vi ska göra allt.

ALLROUNDHÄSTARNA, de som kommer kämpa till toppen!

//AH

Ps. Vill ni vinna en länkning i menyn? Ta en del av våra läsare, få synas på våra blogg framsida? Då ska du svara på denna fråga:

Hur många inlägg tror du att AH har gjort under 6 månader?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0