Tävlingen

Fått tag i en dator igen ;)

Nu ska jag berätta lite om tävlingen. Det började ju med att vi åkte ner till Jukkas för att hämta Fabbe och Moa, ca kl 15 åkte vi från Jukkas mot Luleå! En lång bilresa på ca 4-5h men helt klart värd, vi kom fram ca 20.00 tror jag. Då lastade vi av och fixade klart med Fabbe. Direkt efteråt åkte vi till hotellet och så mös vi på, åt chips och drack läsk. Sen vid 23.30 släckte vi lampan och sov.

Idag så vaknade vi kl 6 och började fixa och äta frukost såklart. Sen vid 7 var vi i stallet och började fixa. Vi gjorde klart allt med Fabbe och tittade lite på tävlingarna. Sen var det dags för Moa att tävla i LD. Hjälpte henne på framridningen och hjälpte med allt annat. Hon nollade och kom till omhoppningen, där hon också nollade. Dock så blev det tyvärr ingen placering. Efteråt stack vi med Fabbe igen och fixade och drixade som vanligt. Vi åt och höll på att rykta , borsta och mycket mer. Sen var det dags för LC. Hjälpte som vanligt på både framridningen och efteråt.  Hon nollade även där , och nollade även omhoppningen,  precis utanför placeringen! :(

Men nöjd som tusan bör hon vara och det är hon också, hon NOLLADE JU!

Sen åkte vi till Hööks där det blev två inköp, ett par sporrar och ridvantar, åt på Max och sen tillbaka till stallet. Tittade lite snabt på LB och sen började vi packa ihop, och lasta osv. Och nu sitter vi här i bilen och åker den långa vägen hem. Fotade lite, hann inte fota så mycket som jag trodde men fick några bilder, som kommer upp imorgon! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0