Har du sett?

Är du extremt duktig på att göra headers? Då har du chansen genom att göra en åt Tyra på Darios.se , hon ska nämligen byta header och frågar oss läsare om vi vill göra den åt henne! Ta och titta gärna! Ta chansen nu! :)
Här kommer länken:

http://darios.se/?p=31712#comments
Ny header i min blogg, hjälp?
2012-03-27 17:17

Hej, tänkte på att det är så otroligt många där ute som gör nya fina headers titt som tätt… Är lite sugen, eller väldigt sugen på en ny header till den här bloggen. Har 2 bilder som jag tror skulle kunna få passa. Om det finns någon av er där ute som vill testa, så får ni gärna göra det :)

Den headern som jag använder får självklart en länk i denna blogg, och om du har en blogg så får du gärna berätta lite vad den handlar om också så kan jag skriva om det:)

Maila in headers-förslagen till [email protected] så fort ni bara kan, vill byta nuuuuuu :D Jag gillar stilrena och enkla snygga headers :) Här är länkarna till bilderna som är den rätta storleken. Kopiera dom och klistra in i nytt fönster :)

http://darios.se/wp-content/uploads/2012/03/header1.jpg

http://darios.se/wp-content/uploads/2012/03/header2.jpg

UPDATE- OMG VAD DUKTIGA NI ÄR, HJÄLP VAD SKA JAG VÄLJA? SKA JAG LÄGGA UPP DE JAG GILLAR SÅ FÅR NI RÖSTA. NI KAN FORTFARANDE SKICKA IN FÖRSLAG, LÄGGER UPP EN DEL IMORGON, PUSS



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0