tänk efter vad du gör

Att försöka det. Att göra det. Att veta det. Att kämpa för det.
 
Vi har olika saker vi kämpar för dag, för dag. Vissa kämpar för värre saker än andra, vissa sjukdomar , vissa svält och vissa kämpar för att överleva dagen. VI vet nog inte hur bra vi har det. Vi har nog egentligen ingen aning om det, vissa saker som andra människor får uppleva kommer vi aldrig ens se. Krig, mord, död, sjukdomar. Allt det där som vissa människor måste uppleva varje dag.Vissa upplever det aldrig. Egentligen bör vi ta vara på all den tid vi får, all den tid vi kan göra något bra åt, den tiden bör vi kämpa för att göra gott. Vi bör vara starka , tänka på andra, känna empati, vara där för varandra. Kämpa tillsammans. Man brukar säga att man klarar allt när man e tillsammans, är det sant? Kan man verkligen klara allt om man bara är tillsammans? Det känns för enkelt, känns så simpelt. Varför finns krig då? Varför kan inte alla stå upp för varandra, varför kan inte alla vara vänner, varför kan inte alla älska alla? Jo för det är omöjligt. Det finns alltid hat, alltid någon som gör allt för att få ner en. Är det då man ska vara stark? Är det då man ska vara den som inget kan krossa?
 
Vi är bara en människa. Vi gör saker ibland som vi inte bör göra. Vi kan även göra bra saker, vi väljer lite själv där. Antingen är du tjejen/killen som alla tycker är en riktigt skata eller så är du killen/tjejen som alla ser upp till. Ditt beslut, det är bara du som kan ta det.
 
Jag vet inte alls varför jag skrev det här, har inte en aning. Men på nåt sett så kom det ner på dataskärmen från mina fingrar. Budskapet är väl att vi bör tänka efter vad vi gör. Besluten vi tar, vilka val vi gör i livet. För det finns människor där ute som har det hundra gånger värre en oss och egentligen hade jag velat hjälpa varenda en, men jag fattar ju att det är omöjligt.
//Lowa
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0