Bloggpersonlighet

Ja verkar vara alla som tar upp denna fråga just nu, menare verkligen alla! Så det är väl lika bra att vi också svarar på den som vi tycker och tänker så ni får veta. Frågan handlar alltså om vad man tycker är kul att läsa om.
'
Vi här på AllroundHästarna försöker vara så unika som möjligt, såklart blir det någongång att man snor ideér från andra osv. Men vi försöker verkligen vara OSS. Vi vill inte skirva som dressyrmupparna, NellieB eller någon annan stor hästbloggare, vi vill vara oss. För hur skulle det sett ut om alla skrev som varandra? Vi säger som att alla skriver som Ingrid eller Linn t.ex hur roligt är det då för dem att kolla in på "våra" mindre bloggar och läsa exakt samma saker? Man ska ju försöka vara annorlunda eller speciell som många säger. Vissa har seriösa bloggar , andra mer oseriösa, vi satsar ju på en hyfsat seriös blogg och därför har vi inte rubriker som gidjgsd t.ex eller försöker inte  skriver ointressanta inlägg, ha bra med bilder, ha en egen design osv.
'
Ni som är inne på våran blogg verkar ju tycka att vi skriver bra, och ni kommenterar mycket och det gör en så glad ska ni veta! Att se statistiken vara hög, gör en bara ännu gladare, men det som gör en gladast är att ni kommer hit igen! Ni vet inte hur glad man blir av det. Men vi försöker ju variera med inläggen också och skriver ju inte bara om stallet eller ridpass, vi har hiss och diss, outfit och allt annat. Våran blogg kan man kalla en random hästblogg som innehåller det mesta, och det ska fortsätta så också, om vi inte tillochmed utvecklar våran blogg ännu mera.
'
Så alltså, vi försöker ha en hyfsat seriös blogg , som vi skriver saker som vi tycker är intressanta. Vi kopierar inte utan snor (väldigt sällan) lite små ideér från andra, men då länkar vi alltid! Vi vill vara unika och det är vårat mål, vi försöker ha våran egen stil och det kommer vi fortsätta med. Om ni har en ideé som ni vill läsa om så är det ju bara att kommentera in såklart eller kontakta oss genom mailen (står på header).
Vi blir ju bara glada om ni har några ideér om vad vi kan skriva om :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0