Välkommen till våran nya häst blogg!

Hej, vi som kommer driva denna blogg är Alma och Lowa. Vi bor i den kalla och nordligaste delen i Sverige, alltså norrbotten. Vi bor högst upp i Norrbotten också i den lilla och extemt kalla Kiruna. Vi älskar hästar och rider på Kiruna ridklubb. Alma är 12 år och jag är 13 :)

 

Alma har en egen häst som heter Red Nec Fox och jag sköter en privat häst som heter Fonzie Twist. ( Ni kommer få mer info om dem senare). Vi heter Allroundhästarna eftersom vi satsar på olika saker. Alma satsar på hoppningen medans jag satsar på dressyren.

 

Så vill ni följa våra motgångar, framgångar inom ridningen och massa andra saker med hästar så följ oss. Vi kommer ha inlägg som kan handla allt om Hiss & Diss till ridningen eller outfits m.m

 

Nu får vi väl bara hoppas att ni följer oss och vi gjort ett bra första intryck. Vi kommer försöka blogga varje dag och ha bra uppdate. Bloggen är extremt ful nu men Alma har fixa header och så , så snart kommer den vara lite snyggare iaf! :) Nu får ni ha det så bra och glöm ine att kolla oss då och då!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0